|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Witam!
Chciałbym wam przedstawić naszą przygodę. Udział w niej wzieli: Szeggi ---------------[lvl 60 skille 81/79]- nasz obrońca Master of Seraph (ja) -[lvl 28 skille 70/53]- jeden z miotaczy boltów Lord of Seraph --------[lvl 25 skille 63/50]- drugi z miotaczy boltów 1. W drodze do miejsce, w którym mieliśmy założyć fortecę zaskoczył nas pierwszy potwór ![]() 2. I pierwszy na naszym huncie podział expa ![]() 3. Gdy dotarliśmy na odpowiednie miejsce i rozpoczeliśmy budowę umocnień nastąpił niespodziewany atak ![]() 4. I ponownie podział doświadzczeń wojennch. Tym razem nasz protektor także się załapał ![]() 5. Ledwo posprzątaliśmy naszą warownie a tu nagle kolejny niespodziewany atak. Niestety nie powiódł się jak widać ![]() 6. Kolejny przeciwnik natarł z niespodziewanym impetem (130), jednak został on przytłumiony moim celnym strzałem (96) ![]() 7. Pierwsza poważniejsza zdobycz wojenna (brass legsy) ![]() 8. Przy takich strzałach (97) i takich umocnieniach przeciwnik ma marne szanse ![]() 9. Tym razem poczwara wpadła w szał (210), ale ostrze naszego obrońcy postanowiło ją poskromić (100) ![]() 10. I kolejny łup cenniejszy od poprzedniego (knight legsy) ![]() 11. Doskonałe ujęcie nadświetlnych boltów w locie ![]() 12. Jak widać już 7 przeciwników poległo od łuczników chowających się za murami ![]() 13. Musieliśmy opóścić naszą fortecę ażeby sprzedać na czarnym rynku naszą wcześniejszą zdobycz i ponownie w drodze zostaliśmy zaatakowani ![]() 14. Nasza forteca przetrwala i mogliśmy skutecznie kontynuować jaj obronę ![]() 15. Jak widać doświadczenie wojenne szło w tępie zastraszającym jak na śmiertwlników ![]() 16. Łupy wojenne ciągle rosną co powoduje, że nie tracimy chęci do walki ![]() 17. W czasie bitwy pada kolejny rekord w najcelniejszych trafieniach (102) ![]() 18. Z biegiem czasu nasze kusze zaliczają coraz celniejsze trafienia (104) ![]() 19. To już przekroczyło granice naszej celności (106) ![]() 20. Jak widać nie było to jednorazowe zjawisko ![]() 21. Jednak stała się rzecz nisłychana. Zła królowa potworów życiła urok na naszą brygadę, który spowodował, że nie wiedzieliśmy co się dzieje (mass kick). Jednak jak widać powróciliśmy z chęcią zemsty ![]() 22. Pstanowiliśmy uporządkować nasze obejście, jednak nie przerywaliśmy skutecznej obrony ![]() 23. Doświadzczenia wojenne po każdym zabitym stworze wzrastały ![]() 24. I ponownie jeden z celniejszech strzałow (103), jednak nie zdołał pobić rekordu ![]() 25. W końcu doświadczenie osiągneło maksymalny poziom co spowodowało, iż mój bohater awansował ![]() 26. Jednak świętowani nie trwało długo, ponieważ naszą siedzibę ponownie nawiedził przeciwnik ![]() 27. Kolejne doskonałe ujęcie pędzącego z niewyobrażalną prędkością bolta ![]() 28. To już jeden z ostatnich podziałów doświadczenia wojennego. Zaczynało nam brakować boltów ![]() 29. To już ostatni strzał, który okazał się nadwyraz celny ![]() 30. Tu już nasz anioł stróż przejoł pałeczkę, my wycieńczeni możemy się tylko przyglądać ![]() 31. Jego strzały są równie celne jak nasze ![]() 32. Potwór nie miał szans niemogąc zablokować takich ciosów ![]() 33. Tym razem całe doświadczenie dla naszego towarzysza, należy mu się ![]() 34. Po opuszczeniu naszej kwatery zostaliśmy niespodziewanie zaatakowani przez grupkę olbrzymów. Gdyby nie nasz obrońca, poleglibyśmy. ![]() Bilans starcia (około 3 godzinna potyczka): Zużyta ilość środków leczniczych (bp Uhów) – 3 Zużyta ilość amunicji (Bolty) – 600 na każdego strzelca Doświadczenia wojenne – 23 000 Mam nadzieję, że moje historia wam się podobała ![]() Ostatnio edytowany przez Stasiu - 25-12-2004 o 00:17. Powód: Niepełne informację i błędy ortograficzne, a także problem z serverem, na którym znajdowały się zdjęcia |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz Hunta
![]() Czy mnie oczy nie mylą i nie expiliscie na drodze do BS Quest ? ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() SUUUPER ss-y.Fajnie wszystko opowiedziałes przy kazdym ssie
![]() ![]() P.S Wydaje mi sie ze expiliscie tam na mount sternoum w pozdiemiach ![]() Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 23-12-2004 o 18:51. Powód: Zapomnjialem 1 rzeczy dodac |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() To z pewnoscia najlepsze ss jakie widzialem na tym forum sa po prostu zaje****
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Bardzo fajne zdjęcia. Dawaj więcej ss'ów z kolejnych huntów.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() Twoje opisy wymiataja
Gz Ss'ow oby bylo wiecej ps. Moze wasz forteca wytrzyma ataj Dragonow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Imię: Sir Gumis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassin
Świat: Secura
Poziom: 63
Poziom mag.: 62
|
![]() SUPER SS
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Jak zwykle widze X , ale mam na dzieje że ssy są fajne i jak wszyscy gratulują to ja też ( a co mi tam
![]() WESOŁYCH ŚWIĄT POZDRO ALL !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() SUPER ! gz levelu i k legsów ,naprawde udane ss
![]() sorc->31lvl->44mlvl->secura ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Gratuluje! Najbardziej podobaly m isi ekomentarze do kazdego ssa
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Fajne ss, ciekawe komentarze.
Ile trwa tam resp gs'a ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() Gratz hunta
kto by pomyslal ze tam mozna se huncic na gsach ![]() a te gsy same do ciebie podchodzily? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() ale ss za***iste sa ,a ten kometntrze ss sa jak bys wykladal na uczelnic gratz oby tak dalej
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Ja tez lubie GSy raz w zyciu widzialem na zywo jak chodzilem po PoH i sie zabijalem
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Przemyśl
![]() |
![]() CYrkowe!!!!!!!1
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2004
|
![]() Gz Lootu K-legi Gz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Omg
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Belchatów
![]() |
![]() Poprostu WIELKIE gratz SS'ow, ciekawe opisy nad zdjeciami...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
![]() |
![]() mGRATUJUJE ci tak dobrego huntu.
gratrz loota. gratz advancea gratz za wszystko. szkrinki tesh niezle opisane