|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Może nie dzień, a tydzień:
Poniedziałek: Stoje, robie runy, łowie ryby, gadam z kumplami(przy okazji forum czytam) Wtorek: Stoje, robie runy, łowie ryby, gadam z kumplami(przy okazji forum czytam) Środa: Stoje, robie runy, łowie ryby, gadam z kumplami(przy okazji forum czytam) Czwartek: Expie na Hell Gate, dvarfen guardach, Orc Fortres, Dragonach, itp. Piątek: Stoje, robie runy, łowie ryby, gadam z kumplami(przy okazji forum czytam) lub Expie na Hell Gate, dvarfen guardach, Orc Fortres, Dragonach, itp. Sobota, Niedziela: Przeważnie niegram w tibie, bo dnia szkoda......
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Runymaker: 3 godz trenie shielding afk jak wruce ze szkoly to se 5 bp uh robie
Knight: trenie shielding i sword i mlev jeszcze troche i mam 4 ![]() Helmel < Knight < 10lev < 43/40 < Hiberna |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ja tam codziennie jak sie wbije po 2h logowania to biore do bp 2bp blanek, zakladam wedke i tarcze w lapy, i zagniatam na IoK runki robic.
tylko czasami jak sie kasa na blanki skonczy to lece na rotki nabic lvl i troszke siana zebrac
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Sam opisze mój.A więc zacznam swój tibijski dzień gdzieś tak o 7:00 o godznie
gdzie wszystcy Knightci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Siedze dzieś 5 godzin nad tymi bp.I tak to szybko bo mam sporo kasy i kupuje manafluidy.
Ostatnio edytowany przez Hamel - 24-12-2004 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Hmm.... Budzę się.... patzre ze jst 4 rano i warto jescze pospać, idę spać.... okolo 9 wstaje... drapie sie po tylku.... wchodze do salonu odpalam komp... mowie na ircu dziendobry ide graac w cos...potem irc ew. zakupy.... jesli zakupy to sie jescze ubiore wracam... amciu amciy irc/ts2 amciu amciu spac... okolo 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() Poniedziałek: JA
Wtorek: JA Środa: JA Czwartek: JA Piątek: JA Sobota: JA Niedziela: JA |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Cytuj:
O co ci chdzi
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() roty-roty-roty-cyce/gl-roty-roty-cyce/gl-roty ; caly czas czytam tibia.pl przegladam strony o sims 2; tibianews; joemonster;tibia.com; pisze poradnik dla sorca;gadam z kolegami w tibi;;slucham winampa;czasem cos sciagne+rozne duperele jak rozmowy na gg, czsami irc #tibia.pl ale op uznal mnie za oszusta a userzy za nooba ktory nie ma oniczym pojecia a juz napewno nie o tibi wiec zadko tam wchodze ;]
Ostatnio edytowany przez Scream - 25-12-2004 o 02:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Poniedzialek: UH'y, jak wolna jaskinia to uhy i roty.
Wtorek: UH'y, jak wolna jaskinia to uhy i roty. Środa:UH'y, jak wolna jaskinia to uhy i roty. Czwartek:UH'y, jak wolna jaskinia to uhy i roty. Piatek:UH'y, jak wolna jaskinia to uhy i roty. Sobota:UH'y, jak wolna jaskinia to uhy i roty. Niedziela:UH'y, jak wolna jaskinia to uhy i roty. Czasami jak uzbieram duzo pieniedzy, to kupuje gfb/hmm i w nocy z piatku na sobote POH ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() Daje tydzien:
Poniedziałek: Sorc - łowie, robie runki, Wtorek: Sorc - łowie, robie runki, Środa: Sorc - ide na Orc Fortress i na Dragi expić Czwartek: Sorc - łowie, robie runki, Knight - robie loota (na mf'y) Piątek: Sorc - Darashia, roty, expie Knight - Kazo, guardy, expie Sobota: Sorc - expie all day (przy okazji robie hmmy) Niedziela: Drut - robie 2 bp uh
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Mój tibijski tydzień (reality show? :l):
Poniedziałek Patrz Wtorek Wtorek Patrz Środa Środa Patrz Czwartek Czwartek Patrz Piątek Piątek Patrz Sobota Sobota Patrz Niedziela Niedziela Trenuję Poniedziałek Witam z powrotem ![]() Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 26-12-2004 o 11:17. Powód: Hieroglify? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() jestem jak to nazywacie "newbie"
![]() ![]() ![]()