|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Gruby sztylet(wykuty przez ślepych kowali):
![]() Dziwna zbroja.... (ładny kolorek co? ![]() ![]() Tarcza króli dzikich ludzi: ![]() Tarcza króli dzikich ludzi (z jasnym konturem): ![]() Ciemna zbroja (może umazana sadzą...): ![]() proszę o komentarze/krytyke/uwagi Ostatnio edytowany przez joey - 11-01-2005 o 21:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Moim zdaneim do dupy wszystko popraw kontury.Na pocieszenie, mogę dodac iż miecz ci ładnie wyszedł.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up nie rozumiem, kontury są za ciemne? czy za wąskie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: fotel obok kompa
|
![]() Jednym słowem: kupa. Brzydkie i niewyrażne. Masakryczne cieniowanie. Mało kolorów. Może zacznij garnki lepić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() joey: nie podoba mi sie =p kiepskie nijakie nie przyciaga wzroku cieniowanie do kitu. ogolnie rzecz biorac nie wyszlo ci.
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() No...nie lubie krytykować, ale słabe prace...jedynie ten black armor(czy jakoś tak, ten z niebieską peleryną) fajny nawet i ten miecz. Czeka cię duuużo pracy jeszcze. Zapraszam do moich prac w temacie "Moje itemki do tibii"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. jest w nich mało kolorów bo jak nazwa tematu mówi "pix-arty" są do podmnienienia w tibii -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Mam morze niedaleko ! ;P
|
![]() Nie jest moze i najładniejsze, ale nie można tego zaliczyć do złych. Takie nijakie , ale nie załamuj się . ;> Następne moze wyjdą lepiej
( We wszystkich tematach o pixelkach narzekam na cieniowanie. To są grafy zast. do Tibii więc nie narzekam ![]() @ Up : smacznego .... ![]()
Ostatnio edytowany przez Wild Dragon - 11-01-2005 o 14:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
A co do obrazków, idź do przedszkola, nazwy debilne obrazki jeszcze gorsze.
![]() |