|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2004
![]() |
![]() Piszcie tu jakich przedmioty najbardziej was *********
a takze do jakich szkul chodzicie co domnie : najglupsza biologia , fiza , i historia !!!!!!!! (jestem w 1 gimnazjum) matmie stawiam 4+ technice 5- polski 4 wf 4- wos (znajoma ze prawie codziennie ja w sklepie u mojego dziadka widze) 4+ religia uuuuuuuuuuu 3 muza (dzis na sprawdzianie postawil mnie do 1 lawki ale to nieprzeszkodzilo klasie zeby wszystko sciagnac ;p jeszcze nam dziewczyny z 3 klasy pomagaly a on niezauwazal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biola ,fiza,hista bez apelacyjnie 1 i powtarzacie klase zrozumiano !!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez kwakerman - 08-10-2004 o 23:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() wszystkie
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Plastyka, a raczej historia sztuki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Biologia, matematyka, historia, polski, angielski, fizyka, geografia, chemia, sztuka.
Pogrubione są strzszne przedmioty... Podkreślone te, które są złe Pochyłą wypisane są te, na których można jakoś wytrzymać. Reszta ujdzie, albo nawet je lubię (religia ![]() ![]()
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Teoria sterowania
Systemy rekonfigurowalne Elektronika z techniką mikroprocesorową Modelowanie systemów dynamicznych -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() Very Bad:
Matematyka Bad: Historia Better Than Bad: Geografia U can life at this lessons: Wf Muzyka Good: J. Polski <nauczycielka to moja ciocia ![]() Very good: Infromatyka
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() ja wogle nie lubie szkoly bo uwazam ze to co nas uczą nigdy w zyciu nam sie do niczegi nie przyda. (mam na mysli szkoly wyzsze) Tak naprawde by nauczyc sie zyc w jakiejs dziedzinie starczy zawodowka a zeby douczyc sie zawodu wystarczy 1 dzien teorii, tydzien pod okiem kogos kto sie zna i rok praktyki indywidualnej.
*Mowa o zawodach prostych i popularnych a nie jakies tam archeologi, biologi, i inne profesory. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
![]() |
![]() Oczywiście, że krystalochemia i chemia teoretyczna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polski--po prostu idzie zasnac
Matma--za duzo wytezania mózgu.. Muzyka--a idz w h** z graniem na flecie -.- NIemiecki--Wir lernen Deutch ... lol Wos--Nudy reszte idzie zniesc
![]() |
![]() |
#10 |
Nieobecny.
|
![]() * $corcerer hates: Niemiecki, W-F, histeria, chemia, biologia.
* $corcerer loves: Informatyka, Fizyka, Matematyka, Angielski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Matematyka + Muzyka (ahhhh te piękne piosenki... łezka się w oku kręci) :tongue:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Kluczbork
![]() |
![]() Technologia z towaroznawstwem
Mikrobiologia Wyposażenie techniczne w gastronomi Język niemiecki (najgorsze co może być BLEEEE) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Podstawy elektrotechniki i elektroniki.
Technologia i materiałoznastwo. Chemia. Do dzieci z I gim. - wy sie martwicie teraz tym, ze musicie zaczac cokolwiek robic na lekcjach, a nie tak jak w podstawowce ze robicie co chcecie... a szkola srednia to jest prawdziwy hardcore (zwlaszcza technikum zwiazane z elektroniką/elektryką). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() sztuka, matematyka(przedmiot moze nie ale nauczycielka mnie zniechęca), chemia w miare i historia a co najgorsze to biologia yahhh
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() nienawidze: niemiecki, fizyka
nielubie: biologia, polski lubie: matma kocham: angielski, chemia, informatyka(jestem mądrzejszy od nauczycielki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() rulezzz: Niemiecki, dzwonek,
shit: informatyka (mój nauczyciel to predator ale znam się na rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -POD MUREK!!!!! Ostatnio edytowany przez joey - 03-10-2004 o 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() a mnie sie wydaje ze to zalezy od nauczyciela ktory naucza danego przedmiotu np. w gim nienawidzilem chemii , lubilem niemiecki, matme,polski. teraz kiedy jestem w liceum polubilem chemie ale polskiego matmy i niemieckiego bym sie pozbyl z checia :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() Gadajcie co chcecie, ale najgorsza jest geografia... Gdybyście mojego gełograffa poznali to byście podzielili moje zdanie. Uczysz się 5 godzin dziennie i przynosisz 3,2... horror...
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie lubie: Chemia (SUX!)
Jakos da sie wytrzymac : gegra, polski, matma, anglik LUZ : Hista, KOSS, Rela, Infa Lubie: WF (chodz cienias jestem), biola, Sztuka Reszta obojętna Do tych co nielubia nieieckiego (ja osobiscie go niemam ale....) mowili kiedyś: TRZEBA POZNAC JEZYK NASZYCH WROGÓW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Najgorsze
-WoK(wiedza o kultórze) -Wos(wiedza o społeczeństwie) -Historia Najleprze -Biologia -Chemia -Fizyka Coś pomiędzy -Matematyka -Polski -Informatyka -wf
![]() |