|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2009
|
![]() Witam Wszystkich!.
Mam pytanko czy jak wale w monka albo w humana z 1 kratki kamieniami na skilowaniu to szybciej znikają niż jak np z 3 kratek? Ostatnio edytowany przez wisniawisz - 28-03-2009 o 21:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Letu Algort
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Raczej nie ma znaczenia, lecz pewności nie mam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok dzięki ale mi za bardzo nie pomogłeś
![]() Jeśli ktoś będzie wiedział coś więcej proszę napisać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Podczas expienia palkiem z rsami zauważyłem że jak dłużej biję potworki stojąc koło nich to speary pękają zauważalnie szybciej niż podczas biegania i klepania z dystansu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proszę bo to dziwne np z 69 na 70 distance na monku z 3 kratek straciłem może z 120 kamieni max. Teraz z 72 na 73 tracę na 30 % 70 kamieni wale z 1 kratki w kumpla czy to pech czy tak jest ze jak wale z 1 kratki to szybciej znikają?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() z wiekszej odleglosci szybciej idzie
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol, nie przeginaj. Jak nie wiesz to nie pisz bo skil czy z 1 czy z 3 kratek rośnie tak samo jestem w 100% pewny.
Moje pytanie brzmi czy jak wale z 1 kratki to szybciej kamienie znikaja jak bym walił z 3 kratek.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mógłby ktoś odpowiedzieć zależy mi bardzo.
Czy szybsze znikanie kamieni może być spowodowane tym ze wale z 1 kratki, czy jak bym walił z 3 kratek to by wolniej znikały?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jezu człowieku, ogarnij.
Tego, czy bijąc 1 kratkę od potwora stracisz więcej kamieni niż bijąc 3 nikt ci nie powie w 100%! Tylko pracownicy CipSoftu wiedzą jak pracują ich algorytmy, na jakich działają zasadach itp. Gracz może napisać przypuszczenia, ew wyniki poprzedzone bardzo długim i mozolnym zbieraniem danych statystycznych (które i tak nie musiały by być wiarygodne z wielu względów), a póki co, to nie zauważyłem osoby, która by się za to zabrała. Reasumując: nikt nie wie w 100% czy jest różnica między biciem z 1 i z 3 kratek. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 30-03-2009 o 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po 1. Wystarczy Patryk.
Po 2. Dzięki za odp. |
![]() |
![]() |