|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Właśnie oglądałem sobie na tibia.com potworki kiedy patrze jakiś nowy
a tutaj pierwszy zauważony osobnik w końcu nie wiadomo który podróba i z tego wynika, że naszego administratora trzeba pozbawić praw. Może się okazać, iż prawdziwy Matkus poległ, a nad forum sprawuje "opieke" BESTIA! (Matkus PODRÓBA!!!) ----------- Fake robiony w poczekaniu na zalogowanie
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() hehehhe
nice ![]() "oh sorry i go to toilet" buhahha xD gratz pomyslu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Gratuluje pomyslu, nie czesto widzimy na tym forum fake strony tibia.com, oryginalne
@offtopic Sir Patologia, troche ci nei wyszedl ten fake eq w podpisie, jesli nie masz helmu to na tle powinnien byc szary warrior helmet ![]()
Ostatnio edytowany przez Evul Tibian - 23-12-2004 o 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() motherfucker pisze się łącznie
![]()
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Offtopic
Cytuj:
-Dawaj armor albo dead. No i dałem jej heł (po tym jak mnie do rel life zjechała) PAMIĘTAJCIE KUBUR NA DANUBII TO N00B A teraz @Topic Cytuj:
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Pomysł ok ale... LUDZIE UCZCIE SIĘ ANGIELSKIEGO ! Albo znajdzcie jakis porządny translator xD.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"It's a mother fucker monster hes kill me teddy bear..." <- Taśkwie chodziło o to "mother fucker" a nie "mother-in-law" ![]() @Topic: pomysł fajny ale mi sie to nie spodobało bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
Lokacja: Poznań
![]() ![]() |
![]() Nic specjalnego. No i ten angielski... Eee tam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Poświęciłem na niego góra 2 minuty więc nie ma co podziwiać. Zajrzyj do innych fake między innymi Straż na forum.
|
![]() |
![]() |