|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2009
Lokacja: Okolice piekła
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Od pewnego czasu ( 2 dni) nie mogę wejść na tibia.com i w związku z tym mam pytanie czy to wina tibia.com ( obciążony serwer itp.) czy tylko ja mam ten problem. Jeśli tak to proszę o pomoc.
Z góry thx pzdr.
|
![]() |
#2 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Mi wszystko dziala i jakos nie slyszalam, zeby ktos mial ten problem. Raczej cos u Ciebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Frequenter
|
![]() Nie raczej, na pewno coś u ciebie
![]()
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2009
Stan: Początkujący
Imię: Lard Vilas
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 17
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Witam mam taki problem miałem system vista ale pomyślałem że czas zmienić system więc zmieniłem go na xp zaistalowałem wszystkie sterowniki i tak dalej ale jak przyjdzie do uruchomienia tibi to uruchamia się wszystko jest dobrze ale jak za loguje sie i wejde już na server to nagle mi cały obraz zaczyna mrygać w moim eq są jakies dziwne żeczy a moje eq lezy tam gdzie były te żeczy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2009
Lokacja: Okolice piekła
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Temat do usunięcia.
"my name is Lucifer, please take my hand" Ostatnio edytowany przez BialyOleander - 16-04-2009 o 19:57. |
|
![]() |
![]() |