|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 07 2007 Posty: 114 Stan: Aktywny Gracz Imię: Bens Fura/Alcas Driw Profesja: Elder Druid Gildia: Salvation Świat: Astera | Tu możecie wklejac ss'ki ze swoimi osiągnięciami lub po prostu to na co mozna popatrzec   Mam nadzieję ,że temacik nie padnie. Wklejenie sska nie zajmie wam dlużej niż kilka minut,więc nie jest to czasochłonne. Postarajcie się  PzDr | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 07 2007 Lokacja: Leżajsk Posty: 783 Stan: Na Emeryturze Imię: Bovner Profesja: Elder Druid Gildia: Sweet Guys Świat: Unitera | Jezeli juz zakładasz teamt to przynajmniej wrzuć jednego sska... Pozdro Bov~ 
				__________________ Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 07 2007 Posty: 114 Stan: Aktywny Gracz Imię: Bens Fura/Alcas Driw Profesja: Elder Druid Gildia: Salvation Świat: Astera | Na zachęte dodam najświeższy awans. Nie grałem troszke czasu więc się nieco "opuściłem" w expieniu    | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 07 2007 Posty: 114 Stan: Aktywny Gracz Imię: Bens Fura/Alcas Driw Profesja: Elder Druid Gildia: Salvation Świat: Astera |  | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 05 2007 Lokacja: Polska / Nisko Posty: 220 Stan: Na Emeryturze Imię: Rolexanka Gildia: Sinestesia Świat: Astera Poziom: kij |  | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 02 2007 Lokacja: Gdańsk Posty: 323 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elite Knight Świat: Kyra   | Nastepny temat z astery ^^  Gl w tej pojebanej grze 
				__________________ Limit sygnatury został przekroczony. | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 11 2006 Lokacja: Kujawsko-Pomorskie Posty: 364 Stan: Aktywny Gracz Imię: Lucker Elite Knight Profesja: Elite Knight Gildia: Sinestesia Świat: Astera Poziom: 124 Poziom mag.: 8 | 16:57 Rudolfov [110]: i jak mozesz wklej fote loota na nasz temat oki? 16:57 Rudolfov [110]: bo ja nie zrobilem foty  
				__________________ Patrolineusz [179]: ja jak mi mama daje do sql na drozdzowke Patrolineusz [179]: to odkladam do skarbonki i zbieram na pacca Patrolineusz [179]: UAHUSHAUSHAUHS 21:13 Barthez the Traucer [199]: ja z 300 mam 21:13 Barthez the Traucer [199]: same pozytywy 21:13 Barthez the Traucer [199]: nawet gacie mam z allegro | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 06 2006 Lokacja: Nowa Ruda Posty: 122 Imię: Zodus Lorix Profesja: Elite Knight Świat: Astera Poziom: 108 Skille: 88/85 Poziom mag.: 8 | Elo ^^ mam nadzieje że temacik się rozwinie i przeczucie że tak właśnie się stanie x) Jakieś SS'ki ;p Loot z bb island + pare lichów na hellu:  Lvl:  Pierwsze w życiu z necro ;p :  Hunt z kolegą xd pzdr :*:  \o/ PS. SSy dawać ! xd ~Zodusik ^^ | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 09 2007 Lokacja: Gdynia Posty: 193 Stan: Na Emeryturze Imię: Mazo Omenka Profesja: Elite Knight Gildia: Panteon Świat: Astera Poziom: 113 Skille: 94/92 Poziom mag.: 8 |  | 
|  |   | 
|  | #11 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 07 2007 Lokacja: Leżajsk Posty: 783 Stan: Na Emeryturze Imię: Bovner Profesja: Elder Druid Gildia: Sweet Guys Świat: Unitera | Sski pierwsza klasa. Mam nadzieje ze temat nie upadnie. Pozdro 
				__________________ Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 07 2007 Posty: 114 Stan: Aktywny Gracz Imię: Bens Fura/Alcas Driw Profesja: Elder Druid Gildia: Salvation Świat: Astera | Świeży awansik... w końcu zaczynam expic    | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 07 2007 Posty: 114 Stan: Aktywny Gracz Imię: Bens Fura/Alcas Driw Profesja: Elder Druid Gildia: Salvation Świat: Astera | A tu coś z innej beczki. Nowa Gildia a juz tak wysoko w statach na erigu   oby tak dalej   | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik Forum | Fajnie ze powstal temat naszej gildii;p mi dobrze zrobila ta krotka przerwa bo teraz zaczne znowu grac;p wiec tez cos powklejam ,teraz nie wrzucam nic bo siedze na infie xD pozdro  | 
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 09 2006 Wiek: 36 Posty: 191 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elder Druid Świat: Secura | o,O nieźle wam idzie   more ;p 
				__________________ Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl. Powód: nakłanianie do samobójswa jest przestępstwem w.g. prawa. ; ) | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2007 Lokacja: Wrocław Wiek: 33 Posty: 85 Stan: Aktywny Gracz Imię: Cloudy Rendowyn Profesja: Elite Knight Gildia: Setzers Świat: Astera Poziom: 80+ Skille: 90/90~ Poziom mag.: 7+ | A teraz ja!!1111oneoneonełanłan:  Odrobione... 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 06 2006 Lokacja: Nowa Ruda Posty: 122 Imię: Zodus Lorix Profesja: Elite Knight Świat: Astera Poziom: 108 Skille: 88/85 Poziom mag.: 8 | @ UP  A ja 3 dni z rzędu żaluje na tych hydrantach (looty typu 2x k-arm + medusa w 2h na big spawn) -.- xd anyway gz  Lvlik ;p  Dawać SSki  ~Zodus | 
|  |   | 
|  | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 09 2007 Lokacja: Gdynia Posty: 193 Stan: Na Emeryturze Imię: Mazo Omenka Profesja: Elite Knight Gildia: Panteon Świat: Astera Poziom: 113 Skille: 94/92 Poziom mag.: 8 |  | 
|  |   |