Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-12-2003, 13:58   #1
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny Argh!!Gdzie....

Gdzie mam expować??!Jestem palkiem na 15lvl(Isara)-skille 53/32 i mieszkam w Thais.Jednak od pewnego czasu mnie po prostu (Cenzura) bierze.Do mount sternum sie nie wybiore bo tam (Cenzura) po 3 ludzi na jednym respie kampi-cyce na południu thais tak samo!Identyczna sytuacja w podziemnym obozie cycków na polnocy thais.Na fibuli to (Cenzura) tyle (Cenzura) chodzi że roty biegają pojedynczo a i tak często respy są powybijane.A znalezienie żywego DSa graniczy z cudem-nie mówiąc o beholderkach.Jak kilka miesięcy temu prowadzilem rycka nie mialem takich problemowDlatego pomozcie mi i podajcie jakies miejsca gdzie moglbym spokojnie poexpić.Gdzie nie będzie kampiących na respach ludzi!!

------
Edit by Gremlin
Ithelios jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-12-2003, 15:04   #2
Dioskas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2003

Send a message via Skype™ to Dioskas
Domyślny

Możesz spróbować też na dwarfach (kopalnie dwarfów koło Thais) znajdziesz też tam kilka rotów.Tam też jest ruch jak wszedzie niestety... ale ostatnio jak byłem na górze cycków nie było źle , ludzi chyba 3-ech było na całej górze...

A i po co zakładasz nowy temat dołącz już do rozpooczętych. Ostatnio widziałem teat " Gdzie expić ja wam powiem..." przeczytaj go uważnie i tam się dołacz jakby były jakieś niejasności

Pozdrowienia
Dioskas jest offline  
stary 29-12-2003, 17:02   #3
p.l
eX Moderator

p.l's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem

p.l ma numer GG koniec tego dobrego
Domyślny

Ja polecam ghule pod Ab. Sam tam druidem expowalem ... a mój kolega pallem (~20 lvl) ladnie tam tez expa bije ...

Niby tylko dwa respy ghula ale dość szybkie, poza tym jeszcze troche szkieletów, slimów i takiego łatajstwa ...

p.l jest offline  
stary 29-12-2003, 18:46   #4
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

1. Szukac samemu, jesli pytasz sie kogos to o zaklad ze bedzie tam wiecej ludzi.

2. U dwarfow tez jest spokuj, tylko trzeba zejsc troche nizej (raczej niewykonalne na 15 lvl).

3. Prosze nie przeklinac.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania