|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Gdzie mam expować??!Jestem palkiem na 15lvl(Isara)-skille 53/32 i mieszkam w Thais.Jednak od pewnego czasu mnie po prostu (Cenzura) bierze.Do mount sternum sie nie wybiore bo tam (Cenzura) po 3 ludzi na jednym respie kampi-cyce na południu thais tak samo!Identyczna sytuacja w podziemnym obozie cycków na polnocy thais.Na fibuli to (Cenzura) tyle (Cenzura) chodzi że roty biegają pojedynczo a i tak często respy są powybijane.A znalezienie żywego DSa graniczy z cudem-nie mówiąc o beholderkach.Jak kilka miesięcy temu prowadzilem rycka nie mialem takich problemow
![]() ------ Edit by Gremlin |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możesz spróbować też na dwarfach (kopalnie dwarfów koło Thais) znajdziesz też tam kilka rotów.Tam też jest ruch jak wszedzie niestety... ale ostatnio jak byłem na górze cycków nie było źle , ludzi chyba 3-ech było na całej górze...
![]() A i po co zakładasz nowy temat dołącz już do rozpooczętych. Ostatnio widziałem teat " Gdzie expić ja wam powiem..." przeczytaj go uważnie i tam się dołacz jakby były jakieś niejasności ![]() Pozdrowienia |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Ja polecam ghule pod Ab. Sam tam druidem expowalem ... a mój kolega pallem (~20 lvl) ladnie tam tez expa bije ...
Niby tylko dwa respy ghula ale dość szybkie, poza tym jeszcze troche szkieletów, slimów i takiego łatajstwa ... |
![]() |
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() 1. Szukac samemu, jesli pytasz sie kogos to o zaklad ze bedzie tam wiecej ludzi.
2. U dwarfow tez jest spokuj, tylko trzeba zejsc troche nizej (raczej niewykonalne na 15 lvl). 3. Prosze nie przeklinac.