|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2009
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yoda Yoman
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 22
Skille: 51/48
Poziom mag.: 3
|
![]() Ide przy Venore i spotykam Visp ! Niestety mam dopiero 13 lvl i skille 36/34 więc nie jestem zbyt dobry ;/ ... Zaatakowe mnie ;/ Upił mnie i gdybym w pobliżu nie miał skały z schodami to bym padł ;/
Więc prosze mnie poradzić jak na drugi raz się mam przed nim bronić ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Imię: Gooua Stopka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Festina Lente
Świat: Berylia <333
Poziom: 45~
Poziom mag.: 43
|
![]() Bierzesz w łape kamień i rzucasz jak trafisz to masz cela jak nie to pecha i spierdykaj do mjasta lepjej ;<
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Naślij na niego meneli, upicie im nie zagraża.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Pomimo napadu śmiechu, odpowiem Ci
![]() Normalnie, jak każdego innego potworka. Wcale on taki silny nie jest. Ucieka na red hp. Upija, i bije po 40. Normalnie knightem z broni, sorcem z rózgi, a pallem z speara czy tam czego. @up Mocne ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kup stealth ringa i zakładaj gdy go widzisz, on nie widzi niewidzialnych więc wtedy w spokoju uciekniesz.
Voyant
- Najlepsza strona ze statystykami tibijskimi, kalkulatory exp, 30 dniowa historia expa! Jeżeli jestes ciekaw kto expi najlepiej, jaki jest najlepszy lvl oraz kto wbił najwięcej expa ogólnie lub na twoim serwerze zapraszam na www.tibiastat.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2009
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tfuj Misiak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brak
Świat: Guardia
Poziom: 51
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Radze dokładnie to samo, jak coś to poprostu weź kilka health potów i go zabij. Mi on nigdy nie wyskoczył koło Venore. ![]() Odradzam, będzie tracić kasę na stealth ringa tylko po to aby nie bił go Wisp? :|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Stealth Ringa może zakładać na kilkanaście sekun tak by odejść z ekranu, spotykać wispy też będzie żadko. 1 stealth ring starczy mu pewnie do 20 lvl. Wg mnie to dość dobre rozwiązanie.
- Najlepsza strona ze statystykami tibijskimi, kalkulatory exp, 30 dniowa historia expa! Jeżeli jestes ciekaw kto expi najlepiej, jaki jest najlepszy lvl oraz kto wbił najwięcej expa ogólnie lub na twoim serwerze zapraszam na www.tibiastat.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2008
Lokacja: Nie wiadomo
|
![]() Pisze sie wisp. Jest to potwor wkurzajacy poniewaz upija i trudno sie ucieka. Miej ze soba chociaz kilka health potionow i mana potionow. Potrenuj na rotwormach i spokojnie go zabijesz a jesli nie to nie chodz do Venore albo nie wychodz z Venore do 30 lvla
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2009
|
![]() Wogole nie graj w tibie, za chwile z za rogu wyleci Ci Pacher i Cię zapakuje ;]
Co do wispa to najlepiej zabić, mniejsze ryzyko że padniesz ;d
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() kup dwarven ringa bp potow i po tygodniu moze go ubijesz nie zart dwarven ring 2 poty i mozesz przejsc spokojnie zeby poskillic
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2009
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grulix
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 60
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() TA on ma obronę jak kurczak.. Mogłeś go pierw za atakować i potem uciekać w razie W. A nie widziesz go i uciekasz.
|
![]() |
![]() |