|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Na stronie www.tibia.com od jakiegoś miesiąca nie mogę się zalogować. Wszystko dobrze działa lecz gdy chce wejść w "LOGIN" pokazuje mi się:
Nie udało się nawiązać połączenia Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem secure.tibia.com. Pomimo że adres witryny wydaje się prawidłowy, przeglądarka nie była w stanie nawiązać połączenia. * Witryna jest tymczasowo niedostępna? Jeśli tak, spróbuj ponownie później. * Nie możesz przeglądać również innych witryn? Jeśli tak, sprawdź, czy połączenie z siecią funkcjonuje prawidłowo. * Czy Twój komputer lub sieć jest chroniona przez zaporę sieciową lub serwer proxy? Ich nieprawidłowa konfiguracja może powodować problemy z przeglądaniem witryn internetowych. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: Gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ozahalski
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 21
|
![]() Powiem szczerze że nie znam się na tym dobrze, ale próbowałeś może inną przeglądarką? Albo po prostu reinstalnij firefoxa bo czasem się sypie.
@edit w takim razie poczekaj na odpowiedź kogoś kto bardziej sie na tym zna ; ) Ostatnio edytowany przez ozahalski - 09-05-2009 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005