|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Jak w temacie, szukam MMORPG, w którym walka nie polegała by na zaznaczeniu przeciwnika i klikaniu na zmianę skillów. Chodzi mi o całkowitą swobodę walki, ruch mieczem wtedy gdy chcemy, możliwość zranienia przeciwników stojących w zasięgu, wywijanie kombinacji ciosów itp.
Jak dotąd spotkałem się z tym tylko w D&D Online, jednak gra jest bardzo trudno dostępna. Dodam, że nie szukam tylko darmowych tytułów, aczkolwiek miło by było, gdyby taki się znalazł. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie rzeczy tylko w erze.
może AoC?? edit: to może UO?? Ostatnio edytowany przez KrEmAs KAc - 09-05-2009 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety mój komputer nie wyciągnie z aoc wszystkiego, poza tym słyszałem że ta gra nie bardzo się udała.
Dodam, że nie chodzi mi o grę, w której główną robotą jest grind, a questy polegają na "idź zabij 100 szczurów i wróć po nagrodę". Wolałbym coś bardziej ambitnego. @edit W UO grałem już pół roku, czas odpocząć : p Chyba przyjrzę się bliżej AoC. Trochę przeraża mnie wysokość abonamentu - 3 miechy, 41 euro. Co do Darkfall, to gra jest zbyt nastawiona na pvp, no i trochę zbyt "mroczna". Już tego "mroku" mam dosyć po tym jak grałem dosyć długo w Requiem: Bloodymare. Oczywiście ciągle czekam na propozycje. Ostatnio edytowany przez Arcan - 10-05-2009 o 01:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() O ile pamietam to w Darkfall nawet nie ma AUTOATTACKU! I trzeba samemu celowac wszystkie ciosy mieczem, lub strzaly z luku
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jezeli nie musi to byc mmorpg to stary pozadny Die by the sword, bo tam nawet skilli nie ma same ciecia, a nawet mozna ustawic ze za ruchami myszki bedzie podazac twoj miecz =)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() co do Aoc moim zdaniem warto wydać 50 zł za 3 miechy i grać i cieszyć się grą która ma wiele możliwości niż napierdzielać w darmowe gówno typu Metin2:/ gdzie to zwykły hack and slash :/ bo im szkoda wydać 50zł za 3 miesiące gry
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1
Imię: Luker Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() Lunia... kiedyś był o tym temat... MMORPG z kombosowym systemem walki...
sterowanie- Strzałki , a (atak normalny ) , s (podbicie wroga w powietrz) Dużo kombosów , spelli , oraz broni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Niestety pre paid na 60 dni - 70 zł. Porównanie metina do AoC było dosyć odważne z twojej strony ; p Cytuj:
Ależ ja jestem wybredny. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.aoc2009.pl/
1 miesiąc za free 3 kolejne miesiące po 20zł następne po 30 zł więc jak chcesz mieć w co grać w wakacje to kupuj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() chodziło oto że w Polsce wszystkie dzieci kochają śmieci
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Święte słowa, sam należę do tych "płaczących", choć pracy na pół etatu mógłbym już się podjąć. Cóż, leń po prostu jestem xd
Chyba zdecyduję się na AoC. Proszę o niezamykanie tematu, może ktoś podsunie w ostatniej chwili coś lepszego ![]() |
![]() |
![]() |