|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2009
|
![]() Witam serdecznie.
Jeśli temat nie do tego działu to bardzo przepraszam. Otóż mam 27 palka skille 63/50. Proszę o radę jakie skille mam mieć na lvlu 30 i jak długo zajmie mi skillowanie do odp skilli ![]() Mam duuużo żarcia i kasy oraz kamyków pod dostatkiem ![]() Z góry thx za info ![]() POZDRAWIAM |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2008
Lokacja: Nie powiem!
Imię: fajnie, bo nie gram
Gildia: Nie gram
Świat: D&D
Poziom: żal
Skille: DnDrox
Poziom mag.: DD
|
![]() Jak sprawdzić, czy skill jest "dobry":
-Bierzesz rs-a(1, na test), speara, bow i arrowy, czy z czego tam chcesz walić -idziesz na jakiegoś stworka(np. Carrion worm) -atakujesz go -patrzysz na hity Podobają ci się: dobre Za niskie: złe To kwestia gustu, ale jak bardzo chcesz, to skilluj do 70. Niestety nie wiem ile to zajmie ci czasu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Stan: Początkujący
Imię: Sir Versethus
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 46
Skille: 90/80
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Skilluj ile masz sił, a potem jeszcze drugie tyle...
Ja na 30 lvlu wbiłem 90/80 więc co mogę powiedzieć... jak się chce - to się da. Nie gram obecnie ponieważ tak mam, że raz gram ostro a potem mam pół roku przerwy =] Expienie tą postacią to wielka przyjemność ![]() Żeby nie być gołosłownym, załączam screena z awansu ![]() ![]() Jakbyś miał jakieś pytania to pisz w tym temacie/na pw/ na gg - chętnie pomogę ![]() Yo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Jak server PvP to lecisz do 90 nawet. Potem wszystkie potwory jak na ten lvl padają na muchy. Tylko wtedy trzeba uważać żeby się nie wyłożyć, bo szkoda skilli.
Zresztą to kwestia gustu. Można i skillować do 100~. Jak kto lubi.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Stan: Początkujący
Imię: Sir Versethus
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 46
Skille: 90/80
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Tego palka mam na non-pvp i powiem że trenowanie tą postacią było dużo przyjemniejsze niż knightem =]
PS. Widzę że autor napisał posta i ma temat w d*pie >.> |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2009
|
![]() przepraszam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
|
![]() Dobij do 70 dysta, idz poexp, podlap troche leveli i pozniej podciagnij dysta do 80 lub wiecej a pozniej tylko kox
![]() |
#9 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Tutaj masz kilka tematów które z pewnością Ci pomogą z decyzją, co zrobić
![]() Tutaj jest napisane gdzie można expić z Twoim lvl'em Tutaj znajdziesz pytania czy na Swoim lvl'u zabijesz danego potwora Tutaj gdzie dobrze zarabiać monety na Swoim lvl'u A co do skili: Tutaj znajdziesz ciekawe informacje o skilowaniu palladynem, jego czarach itp. |
![]() |
![]() |