|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2004
|
![]() Nie dawno pokazal nam sie nowy update "swiateczny", ale ja chcialbym wam zadac pytanie co chcielibyscie nowego aby bylo w updatecie ktory ukaze sie w 2005 r. ? Moim marzeniem jest to, zeby wreszcie domki mozna bylo kupowac sobie, nawet jak sie nie ma pacca. Czekam na wasze odpowiedzi. Wkrotce pokaze sie tu moja dluga lista z propozycjami ;].
Hail Aurea ! Hail n00bs ! xD Pozdro for kumaciarze ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() tego niebedzie nawet w update w 2034 roku gwarantuje;]
a ja bym chcial.... zeby palkow tak ukrucic zbey im sie odechcialo grac np za kazdym wystrzelonym boltem musi dawac atak na costam;] zaklikali by sie na smierc ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() statki by mozna bylo kupic statek (mozna by iles tam osobowy) i plywac tak jak sie chodzi i zeby byly potwory nw wodzie i by mozna bylo przybijac do brzegu ale faccowie tylko do tych miejsc co mogom facc a paccowie wszedzie i ludki byly by drogie ale nie trzeba by bylo wydawac kasy caly czas na statek z npc i np im wiekszy statek tym szybciej plynie i bylo by kilka statkuw
1.ludz rybacka(500gp) 2.karaka(4k) 3.statek zaglowy(8k) 4.wiekszy statek zaglowy(15k) 5.galeon(20K) 6.królewski galeon(30K) obok som podane przykladowe ceny jakie mogly by byc co o tym myslicie?? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Statki? A nie uważasz że to trochę głupie bo po co by były tereny PACCów skoro FACC by se tam dopłynoł (wiem że mówiłeś o ograniczeniu ale ograniczenie by musiało też dotyczyć PACCów). Ja bym chciał żeby były miejsca dla FACC w których jest jeden potwór PACCów i respawnuje się raz na dzień (oczywiście każdy gatunek oddzielnie w innej grocie i żeby te słabe też były i respawnowały się więcej).
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
Imię: Vilejuw
Gildia: Ancient Knigdom
Świat: Nova
Poziom: 58
Skille: 21/26
Poziom mag.: 61
|
![]() A ja bym chcial, aby wszystkie potwory dla PACC byly dostapne dla FACC. Rowniez outfity dla PACC byly dostapne dla FACC :"P
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() a ja chciałbym żeby założyciel tematu używał opcji szukaj gdyż jest już taki thema a nazywa się tibia 8.0 czyli co chcecie żeby do tibii doszło
topic fajny pomysł z statkami ale ja chce konie i karoce ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() gracz tibi może bys przeczytał dokładnie mojego posta bo napisałem tam że facce mogły by płynonc tylko tam gdzie mogom facc a od reszty:darashia,edron,cormaya,ankrahmun itd by sie odbijaly wiec czytaj uwaznie
|
![]() |