|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2003
|
![]() Witajcie mieszkancy Tibijskiego swiata (ktos mi mowil ze trzeba mowic Tibianskiego, ale te 1 mi bardziej pasuje) mam zaszczyt zaprosic Was na nowopowstala moja strone, w wiekszym (jakby nie bylo) stopniu poswieconym Tibii. Narazie brakuje tylko dzialow screeny i wyprawy (i tu apel do Was, jezeli macie cos ciekawego slijcie mi na mejl; [email protected]) Adres strony to ..:: www.rampah.glt.pl ::.. , z miejsca zapraszam do wspisywania sie go Ksiegi Gosci ! "Book"!
Cya in (you room ![]() Nie wchodz po schodach z drugiej strony! Nie otweiraj dawno otawrtych juz drzwi! Jedz to co smaczne, kupuj to co Polskie, ludzie z mojego miasta, w dodatku kibice, powinni wiedziec o co chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() OK, oto moje zastrzezenia. Nie bierz ich jako nazekanie, a jako podpowiedzi co można poprawić moim zdaniem.
1) Polskie fonty, często mam kwadraciki zamiast literek niektórych. 2) menu opisy : albo pisz po polsku - cyklop, albo po angielsku : cyclops. (w liczbie pojedynczej jest po angielsku to s nadal na końtu, taki wyraz po prostu) 3) opisy profesji - nie wiem, czym się sugerowałeś dając oceny, ale mi się zawsze wydawało, że profesje są jednak dość równe i ocena jest tu jak najbardziej subiektywna. 4) Zasady : wreszcie autor jakiejś strony podał, skąd to ma. Chociaż jeden uczciwy się znalazł ![]() "Copyright - Rampah2003/2004r." - hehe. Widzę, że w czasie sie przenosisz ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Tak strona jest ciekawa i to nawet bardzo, tylko szkoda że z tymi polskimi znakami tak jest. Działy mogły by być bardziej szczegółowe. Gsy nie summonuja spiderów.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2003
|
![]() Co do polskich znakow, ogonkow nie bedzie bo ich nie lubie, pozatym moje txty, tj. opowiadanie, ma fonty bo pisalem go do pewnego zina-a (bardzo znanego) BTW 2003/04
![]() ![]() Co do cykopow (zmienie) ![]() ![]() Dzieki dla tych, ktorzy wytyczyli mi "razace" bledy! Uchylam czola ku matkusowi.. PS: Hah faktycznie pod zasadami, umiescilem zrodlo, nie lubie podpisywania sie pod czyjas, a po drugie zle bym sie z tym czul... Aaaaa i nie bylo by tak, zeby i nie bylo po 3 ![]() ![]() Cya in Tibia (juz nie chce do pokoiku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Szara eminencja
|
![]() Jeden z kilku błędów:
Płatne konto to nie 'payment account', tylko Premium Account. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Yaa tesz tworze strone poświęconą Tibii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2003
|
![]() mnie najbardziej interesuje DS taki swordzik to nawet bubble nie widziala ale jak mas to dawaj Screena.!:evil:, i jeszcze pare innych nowchy skrotow.! Jak juz ktos wspomnial fonty jest taki probramik ogonki sie zwie konwertuje polskie znaki. Pozatym na interii to jest pasztet od cholery czasu sie laduje, Nie bylem w stanie obejrzec reszty bo mnie te skroty rozwalily
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mi tam ta strona nie dziala, ale jak o www juz mowa to zapraszam na moja strone (zrobioną na infe) http://www.budowasiecikomputerowej.prv.pl a tak propos to jak sie robi zeby byly polskie znaczki bo ja zamiast paru z nich tez jakies figury mi wychadza...
Zapraszam to wpisywania sie do ksiegi gosci. Tematem ksiegi gosci jest temat: "Czy podoba mi sie ta strona i dlaczego tak?"
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() @Jedi:
Zmień kodowanie strony.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja tam kodow nie uzywam
![]() A tak na powaznie to nawet nie wiem co to znaczy to trooooooooooooszke rozwin. ![]()
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Strona mi się nie podoba - jest nieestetycznie wykonana, logo nie pasuje do reszty, podświetlające się linki wyglądają odtsraszająco... działów nie przeglądałem więc nie ocenię
ocena: 3/10 |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Grrrr....
![]() Ale 6 za nia na koniec roku mam ![]()
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() omg
@Jedi: faktycznie nie określiłem o którą strone mi chodzi... ale: chodzi mi o stronę z pierwszego postu Co do twojej: Początkujący htmlowiec robi takie rzeczy |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A bo ja w tym jestem
![]() A doradzi mi ktos jak sie robi takie tabele, bo ja tylko umie takie brzydkie odnosniki robic ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Stronka zapewne fajna tylko jakoś mi sie nie ładuje....spawdz czy nic nie pousuwales z serwera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Gratz , nawet niezla stronka
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A tak wogole to co smaczne (czesto) jest niezdrowe i czemu mam kupowac polskie? A drzwi mogly sie zatrzasnac... ![]()
![]() |