|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2009
|
![]() Witam!
![]() Proszę o pomoc w rozw. niektórych zadań w arkuszu maturalnym z historii: zad 1. Podaj rok, w którym produkcja przemysłowa osiągnęła poziom sprzed Wielkiego Kryzysu gosp. zad 2. Podaj jedną bezpośrednią i dwie przyczyny pośrednie zerwania stosunków dyplomatycznych przez rząd ZSRR z rządem polskim na emigracji. zad 3. Na czym miał polegać postulowany w 1968 r. przez mieszkańców Czechosłowacji "socjalizm z ludzką twarzą"? Z góry dziękuję za posty. ~spriter ![]() pS: nie piszcie, że poszukaj na necie, bo szukałem, co nie dało mi satysfakcjonujących rezultatów. ![]() pS2: zależy mi na czasie ![]()
Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Ostatnio edytowany przez spriter - 06-06-2009 o 12:37. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() www.google.pl słyszałem, że tam wiedzą.
|
![]() |
#4 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Zadziwia mnie zawsze jak ludzie uważają, że właściwym miejscem na zadawanie tego typu pytań jest forum tibia.pl.
Zastanawiam się czy my mamy znawców prawa, gospodarki, polityki, geografii, fizyki kwantowej, itd. czy po prostu autorzy są za słabo rozgarnięci, żeby znaleźć odpowiednie forum do takich pytań... Szkoda, że nie układamy z nich listy, byłaby na pewno ciekawa i pełna takich przypadków jak ten wyżej... |
![]() |