![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: Warsaw
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sorison Shion
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 24
![]() |
![]() ![]() Witam! Postanowiłem zrobić mały opis gry Celestial Destroyer Początki – Na początku rejestrujemy się na stroncę http://zx.cubizone.com/eng/ stąd też ściągamy klienta gry.Potem instalujemy grę ona automatycznie się patchuje i gramy. Potem na 15 lvlu wybieramy profesje ![]() w uproszczeniu - Wojownik - Assassin - Mag (typu sorc) - Druid ( drut :d) - Ghost (duch taki mroczny mag. Od 25 lvla moze sie zamienic w ducha. (cienka obrona zaje***** atak)) Grafika – Postać naszego bohatera jest zrobiona ładnie. Roślinność jest już trochę gorsza ale woda jest zrobiona naprawdę przyzwoicie.. Ogólnie do grafiki się nie wolno przyczepić Cykl dnia i nocy też jest dobry. No i jeszcze jedno rozdzielczość obsługuję monitory 22calowe. Bo np. w ArchLord’dzie już NIE. (N/C) Grywalność – W jednym z pierwszych questów dostajemy na 2h. + 100% Expa A więc każdy nowy „ziomek” może sobie na początku szybko podexpić postać do ok. 8lvl’a Expi się przyjemnie ^^ skile aktywują się z ok. 1.8 sekundowym opóźnieniem Jest coś takiego jak łowienie rybek, Mounty i inne umilacze.. Podkład dźwiękowy – Dźwięki walki są takie jak być powinne. Muzyka jako muzyka jest bardzo neutralna i według mnie nie powinna zmącić głowy>> Nie będę tu opisywał zbyt wiele bo po co? I tak można sobie włączyć własną muzyczkę/radio. Serwer – Jest jeden z podzieleniem na channele. Myślę że zostaną dodanę kolejne ponieważ widzę coraz więcej ludu. Questy – Na początku dostajemy jak już wspomniałem questa dzięki któremu dostaniemy na 2h. 100% expa. Na ok. 30 lvl ich braknie.. No tak braknie ich braknie ale jednak jest duże ale.. a więc braknie ich braknie ALE Celestial Destroyer jest grą nową. Więc sądzę że nowe i questy i serwery to kwestia czasu.. Podsumowanie Według mnie gra jest bardzo dobra. Are you ready to join? http://www.youtube.com/watch?v=SQsflqTKj1Y - Oficjalny Trailer O*C*E*N*A K*O*N*C*O*W*A + Przyjemna grafika + Dźwięki są na niezłym poziomie + Dobra grywalność - Grę trzeba jeszcze troszkę „dopieścić” Ocena: 8-/10
|
![]() |
#2 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() YNK Games (Rohan Online) sklonowało Lineage 2, Runewaker Entertainment (Runes of Magic) WoWa, a Cubinet Interactive SDN jak widzimy Perfect World'a (albo ZhuXiana, zresztą sam mam wątpliwości czy te 3 różne tytuły to nie przypadkiem jedna i ta sama gra).
Przetestowałem i niczym mnie ta gra nie zaskoczyła... ale co kto lubi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: Warsaw
Imię: Sorison Shion
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 24
![]() |
![]() Cytuj:
Lecz ZhuXian masz rację to filipińska wersja Celestial Destroyer'a Malezyjska wersja to właśnie Celestial Destroyer A Jade Dynast to wersja Europejska :-) Ps. Aroonia znalazłem twojego komentarza na pewnej stronie o mmorpg'ach :>
![]() |