![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tutaj będę umieszczać swoje "arcydzieła"
![]() ![]() ![]() OTO MOJE PRACE: Helmet of Darkness [v.1.1] RODZAJ PRZEDMIOTU: Hełm; ATAK: - OBRONA: 6; WAGA: 46 uncji; WYMAGANIA: - OPIS: You see helmet of darkness (Arm:6). It weighs 46.00 oz. Properties of this helmet are the same as properties of Dark Helmet. WYGLĄD: v.1.0 ![]() aktualnie ![]() Wedding Skull Helmet [v.1.1] RODZAJ PRZEDMIOTU: Hełm; ATAK: - OBRONA: 8; WAGA: 17 uncji; WYMAGANIA: - OPIS: You see wedding skull helmet (Arm:8). It weighs 17.00 oz. This helmet is the lightest helmet in Tibia. WYGLĄD: v.1.0 ![]() aktualnie ![]() Poison Amulet [v.1.1] RODZAJ PRZEDMIOTU: Naszyjnik (200 ładunków); ATAK: - OBRONA: zmniejsza obrażenia od trucizny o 20%; WAGA: 5 uncji; WYMAGANIA: - OPIS: You see poison amulet (protection poison: 20%). It weighs 5.00 oz. It has 200 charges left. WYGLĄD: v.1.0 ![]() aktualnie ![]() Axe of Honour [v.1.2] RODZAJ PRZEDMIOTU: Topór (2-ręczny); ATAK: 42 OBRONA: 27; WAGA: 85 uncji; WYMAGANIA: 75 poziom; OPIS: You see axe of honour (Atk:42, Def:27 +2). It weighs 85.00 oz. It can only be wielded properly by knights of level 75 or higher. WYGLĄD: v.1.0 ![]() v.1.1 ![]() aktualnie ![]() Chest of Dark Mysteries [v.1.2] RODZAJ PRZEDMIOTU: Skrzynia (mieści 10 przedmiotów); ATAK: - OBRONA: -; WAGA: 120 uncji; WYMAGANIA: - OPIS: You see chest of dark mysteries (Vol:10). It weighs 120.00 oz. WYGLĄD: v.1.0 ![]() v.1.1 ![]() aktualnie ![]() Co o tym sądzicie? Ja uważam (i chociaż to mój początek), że to jest do bani ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dathris - 30-06-2009 o 18:35. Powód: Aktualizacja ;) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dark Helmet
Jak steierdziłeś - do kitu. Skull Wedding Helmet Eeee... to wygląda trochę jak fontanna... Poison Amulet To nawet dobre, ale coś mi się w tej kropelce nie podoba. Axe of Honour Świetne! Tylko spróbuj wygładzić kontury i będzie gites. Chest Wygląda jak stół ;p Pozdrawiam, DK.
![]() |
![]() |
#3 | ||
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Drak helmet wygląda jak głowa z klocków lego :>
To coś drugie przypomina... nic nie przypomina.... Axe wygląda jak obuch jakiś... Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @2xup
Dzięki, poprawię ![]() @up Cieniowanie mi nie wyszło ![]() ![]() @down Mój błąd ![]() Ostatnio edytowany przez Dathris - 30-06-2009 o 17:37. Powód: Who care? |
![]() |
![]() |
#5 |
BadBoy
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() @up
Którym programem robisz te sprite'y (w podpisie)? Ja tylko paintem, ma też GIMP'a ale kompletnie nie wiem jak się nim posługiwać xD Ostatnio edytowany przez Dathris - 30-06-2009 o 18:38. Powód: Kogo to obchodzi? |
![]() |
![]() |
#7 |
BadBoy
![]() |
![]() Paint ci w zupełności wystarczy.
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Nie powiesz chyba, że te obrazki to robiłeś tylko w paincie
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Łask
Stan: Początkujący
Imię: Lady Arnotea
Profesja: Rookstayer
Świat: Arcania
Poziom: 24
Skille: 19/24
![]() |
![]() Wymiękają dlatego że PiW robi to dłużej niż ty i już ma wyćwiczone oko i rękę do wycieniowania danego przedmiotu więc się nie dziw tylko wejdź na deviantarta PiW'a (link w podpisie) i wzoruj się na jego pracach i tu mała uwaga wzoruj się nie kopiuj lub przerysowuj
![]() Co do Axe of Honour rozumiem że ten axe jest ostry... Więc obrzeże ostrza w twoim przypadku jest najciemniejsze a powinno być najjaśniejsze. Wedding Skull Helmet nie wygląda jak helmet niestety ![]() Ostatnio edytowany przez Cenzurek - 04-07-2009 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BadBoy
![]() |
![]() Kiedyś zrobiłem tutka jak cieniować toporki, niestety zamieściłem go tylko na forum MTA, które niedawno usunięto.
![]() Nie robisz w ogóle kontrastu między samą najostrzejszą krawędzią zaznaczoną na czerwono a resztą ostrza. Poza tym, nadałeś mu taki krztał, że wygląda jak młot jakiś. W reszcie leży cieniowanie. Tak robiłem, robię i może dalej robił będę w Paincie. Z podpisu tylko napis jest z photoshopa.
Rzetelnie o La Liga Ostatnio edytowany przez Pan i Wladca - 04-07-2009 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Łask
Stan: Początkujący
Imię: Lady Arnotea
Profesja: Rookstayer
Świat: Arcania
Poziom: 24
Skille: 19/24
![]() |
![]() PiW zajrzyj do pierwszy grafik ^^
Sry za offtop |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2009
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
![]() |
![]() Sory że powiem tak w prost ale twoje prace wyglądają jakby robił je 6-cio latek ;/ Po prostu są tak lipne że nie da się ich opisac...
No ale wiem że początki są ciężkie , więc jak będziesz trenował to myślę że się poprawisz , mi np. grafika na kompie też nie wychodzi ale dlugopisem na kartce już całkiem całkiem ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() |
![]() |