|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2010
Świat: Thoria/Zanera
Poziom: 65
Skille: 75/67
Poziom mag.: 6
|
![]() Pamiatka
Witam,grałem 5 Lat w Tibie i mało zdobyłem!Moja Przygoda tej Gry zaczeła sie na Guardi (non-pvp) do Zanera i Thoria (pvp).W tym Temacie chciałbym moich Tibijskich Bohaterów kilkoma Screen-Shotami zaprezentowac.W tych 5 Latach stworzyłem 4. Postacie: Dar Paladin Darco(Zanera),Saw Saint(Zanera),Exson(Thoria) i moj ulubiony Char Hypnotka (Thoria).Poniewasz duzo razy formatowalem Kompa duzo Screenow i Camow skasowało sie,chcialbym was poprosic jak ktos by mial jakies Sski tych Charow zapostowac je tutaj aby byla Pamiatka.Dziekuje. Profitowa akcja na Zanera: Aby nie bylo Pytan jak to mozliwe lotac takiego Lota z Pk wytlumacze Sposob. 1.Zamawiasz Ofiare z Trady do Kazoo. 2.Trapujesz go 3 Noob-Charami i 1-2 Mainami. 3.Mainami wastujesz Ofiare do 0 Potow. 4.Podkladasz pod Ofiare 3-4 Runek Uh, i spamuejsz Noob-Charem take Uh! 5.Ofiara jest zmuszona uzyc Runy Uh bo niema Suplajsow! 6.Kladziesz ponownie Rune Uh a potem Rune Avalanche, z Stresu dedajacego Ofiara nie widzi roznicy Uhem i Avalnche i wali z Avalanche. 7.Noob-Chary dostaja hita z Avalanche od Ofiary!Mainami dobijesz na Party Noob-Chary i po zabiciu Spolnikow dostaje Ofiara 3 Fragi i Red Skulla. 8.Zabijesz Ofiare na Red Skull i masz Lota na Expa,Pacca itd. ![]() Zemnsta w Trakcie Bocenia: Jedna Ofiara z Pekowania byl Real od 181ek Uki,ktory wpadl z pomoca 27lvl i 91lvl po mojego Chara na Roty Liberty Bay. ![]() Prezent Hellgatu Nowy Server Thoria Char Exson Przy Botowaniu Kasy na Pacca spotkala mnie Przygoda z Bossem Rotow: ![]() Walka o Lota: Bitwa z Bossem i Walka o jego Lota*****eeny Robiony z Chara Hypnotka nie widac mnie bo stoje na Staku. ![]() Pay or die? Jakies Pk z Gildia 70 Royal Paladin dead Lot Bohy. ![]() Never Afk: Po zabiciu Graczy, 80Ms i 90+Knight mieli nadzieje ze Afkuje pod Depo i walneli namnie Yelow SKulle i na Kumpla. ![]() Aby nie bylo Pytan czemu uzywam Bota albo ze jestem Noobem bo Botuje powiem jedno wam.Moglem skasowac Pasek na Pulpicie ale mam juz to gdziesz bo koniec Grania i po 5Latach Gry uzbieralem troche doswiatczenia o Tibia i dlamnie sa Botery -->Ogarami!Po co sie meczyc walic nocki jak mozna se Pomuc i w tym czasie pojsc na Impreze,do Pracy albo tez sie pouczyc! Pozdrawiam wszystkich Kumpli i jak macie jakies Sski zemna Postowac je tu! Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 10-06-2010 o 09:06. Powód: ort. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2009
Lokacja: Włodawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Perla Export
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 100
Skille: 89/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Napisałeś.. uwaga, cytuję 'Po co sie meczyc walic nocki jak mozna se Pomuc i w tym czasie pojsc na Impreze,do Pracy albo tez sie pouczyc!'
Tak więc, jeśli się już tak pilnie uczysz, to ustaw bota i weź się za ortografię ! ;C wgl, to po co robisz temat.. by się tym pochwalić ? nie wiem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie mam Polskiej Klawiatury bo mieszkam od dziecka w Berlinie.A na to Pytanie czemu Temat aby sie Pochwalic?? Tak chcialem sie Pochwalic bo po to sie robi Tematy aby Pokazac cos od siebie.Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2010
|
![]() Cytuj:
Prawdę mówiąc, zaciekawiła mnie ta pierwsza metoda zdobywania kasy. Screeny są w miarę ciekawe, a fakt, że używasz bota nie specjalnie mnie rusza - nie trzeba tego aż tak rozgłaszać. Ev~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Dla mnie sie licza Opinie Screenow
![]() ![]() Nie uzywam Bota tylko uzywalem juz nie Gram w Tibie ![]() Ostatnio edytowany przez Hypnotek - 08-06-2010 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Tibia.pl support
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pepeszka
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Anyway gl. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ortografia istotnie bije po oczach. Szkoda, ze ss'ów tak mało, bo nawet ciekawie to się prezentuje.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() |