|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2008
Lokacja: Yalahar
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara
Poziom: 145
Poziom mag.: 94
![]() |
![]() Na wstępie napiszę coś o sobie :
Postanowiłem założyć Gildie dla graczy, którzy wiedzą co oznacza słowo braterstwo, pomoc i zaufanie !. Świat jeszcze wybierzemy . Równie dobrze, będziemy wykonywać wszelakie Questy oraz pomagać sobie wzajemnie w trudnych sytuacjach oraz Expieniu. Rodzinka, ta będzie inna niż wszystkie, gdyż osoby, które będą się w niej znajdować, będą dawali coś od siebie by poprawić nie tylko klimat gry, ale również wszystkie inne ( jak najbardziej ) istotne rzeczy. Nieco o sprawach organizacyjnych : Strona www, [Forum] rodzinki (Gildii) zostanie założone przeze mnie po pewnym upływie czasu, gdy ekipa zrobi się naprawdę zgrana i stała. Wzór składania podań dla chętnych : 1. Coś o Sobie [zainteresowania, cechy charakteru, podstawowe informacje] 2. Co osiągnąłeś w TB dotychczas ? [Lvl, Kolekcja [?], Wszystkie Inne] 3. Co chciałbyś osiągnąć poprzez przystąpienie do Family ? [ : ) ] 4. Dlaczego chcesz wstąpić w nasze progi ? 5. Posiadasz Płatne konto ? [Pacc] 6. Na jakim swiecie chcialbys grać ? [Uzasadnij Swój Wybór] 7. Porażka czy Zwycięstwo ? [Uzasadnij] 8. Kilka Zdań od Siebie. 9.Kontakt Gadu-gadu lub e-mail ( pisać na pw) 10.Posiadasz Mikrofon ? (vent) Podania proszę składać w temacie termin składania podań narazie nie ustalam Osoby ktore nie maja zamiaru kupic Premium Account niemaja sensu pisania podan. (Knight/Pall wiadomo czas na wyskilowanie). gg - 12962059 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Temat upadnie po paru dniach poniwaz byly juz ich setki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() nie wszystkich stac na pacca, ja bym wolal np bluze lub spodnie, pacc mialem 5x i nigdy nie kupowalem za rl ;d
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2009
|
![]() Post do skasowania
|
![]() |
![]() |