|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2003
|
![]() Witam wszytskich
Chcialbym poruszyc temat miejsc do ktorych wejscia sa na wierzchu a w pewnien sposob zamaskowane. Chodzi mi tu przede wszystkim (bo na inne sposoby sie nie natknalem) o dziury zasloniete drzewem typu: dziura----->X drzewo--->T Jako przyklad podam venore->pd brama->azymut pd-zach (tam gdzie sa misie), na wysokosci wejscia do jaskini misiow na lewo jest tam w tym rzadkim lasku drzewo z dziura nad nim. W srodku jaskinia (kilka bh + kilka ghouli) i chyba przejscie na poh ale nie jestem pewien bo zobaczylem ten fajny komunikat :"you are _._._._ czekam na wasze posty Isara->Venore 14 (brr znowu) lvl |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Na Pohu miedzy domkami z cycami znajduje sie dziura ukryta za drzewkiem. W dziurce tej sa smoki. Lokacja ta ma kilka pieter na pierwszej jeden smok nizej dwa, a dalej nie schodzilem.
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() re.up
Dalej ASAIR są DL'e |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() Na Wschod od Thais 3-4 pola od takiego lezacego podluznego kamienia jest za drzewem dziura z 4 trolami.
W ancient temple przy beholderach w dalszym pomieszczeniu w 1 miejscu jest dziura w dol, w srodku 2 beholdery. Na Edron w pewnym miejscu mozesz zrobic dziure w ziemi, zchodzisz tam i otwierasz skrzynie... fajny efekt (i dosyc fajny wpis w death log).
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Żyrardów
|
![]() Hmmm.... Ile jest dl'i tam w tej dziurce Dobo... i czy spawn jest w miare szybki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2003
![]() |
![]() dzisiaj prawie nie wdupilem przez taka dzioorke..
szedlem przez The big old one, dolem aby pojsc do amazons camp.Wyszedlem i nie zwrocilem uwagi ze jest drzewko ktore zaslania dziurke. Ide a tu Dragon mi (Cenzura) z gfb! (Cenzura) w te pędy, a dziurki nie ma! Znowu mi (Cenzura) , tym razem z f-wave...:|:| Na szczęście rozpaczliwie klikając łopatą trafiłem dziurkę i sie (Cenzura) do jaskini z 50hp... UWAŻAJCIE NA TO!!! ![]() ------ Edit by Gremlin Bardzo barwne opowiadanie, problem w tym ze az za bardzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() powodzenia w eksploracji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() heh
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Na pustyni jest paskudna pulapka w postaci zejscia pod ziemie ... chodzi mi o to zejscie mniej wiecej na srodku pustyni... prowadza ono w dół dziurami ktorymi da sie wejsc tylko w jedna strone ... W zasadzie to zeby sie wydosac ta sama droga potrzeba 4 playerow ktorzy bedą wyciagali nieszczesnikow lina z poszczegolnych poziomow... Ale nie to jest najgorsze ... Przecież wyjście zawsze jakieś jest ... Tylko że w tym wypadku prowadzi przez hordy fire devil, orc berserkerow i smoków ! o "pomniejszych" takich jak beholdery już nie wpsomnie bo nie równają się do reszty ... Praktycznie da sie z tamtad wydostać bez szwanku lecz trzeba dostkonale znać droge którą trzeba podążać ... jeden zakręt źle i lądujemy w szponach smoka... Klne na ten dzień kiedy wszedłem do tej jaskini ... Zostałem prawie zabity przez fire devily lecz pewnien życzliwy player na 60 lvl wyprowadził nas całych. Kilka minut później okazało się że mój kumpel który chciał mnie ratować sam wpadł w tą pułapkę a za nim kilka innych zaciekawionych (co tam jest?) noobuf
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Zyja, zyja z tego co mi wiadomo to mielismy nawet pomysl zeby teleportem (tzn bugiem w grze dla niezorientowanych) uratowac paru z nas ^^ ale w koncu stwierdzilismy ze uda nam sie przedostac. Po tym jak zgineles
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich ktorzy mnie znaja i razem z nami bladzili po ciemnych korytarzach..... a szczegolnie Elvendila nemo, ktory najprawdopodobniej wyprowadzil reszte grupy a ja tez zawdzieczam mu zycie. See u in Tibia !!! Wielka Bula src19lvl |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2003
![]() |
![]() tylko kilka spiderow i 1 spawn ze slimem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() @Gremlin
Moglbym sie dowiedziec gdzie dokladnie jest ta dziurka na Edron? |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() OK zgadzam sie ze przy wychodzeniu wystarczy zabic kilka slimow ale czasami bereserkerek sie zablaka albo jakis diabeu ktory pobiegl za jakims frajerem...
Dziurka jest dokladnie na pustyni ^^ Bez wzgledu na ktorym swiecie... Jezeli nie wiesz gdzie jest pustynia ^^ to sciagnij sobie mape z www.tibia.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Na polodnie od Ab... na gorze przy wejsciu z cycow na wyzszy poziom jest przyslonieta dziura, a w niej dwa demoniczne szkieety
![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Sheali - Danubia & Wielka Bulka: tam, gdzie byliście jest bardzo proste wyjście. Można spokojnie ominąć zerka, fire devlie, slimy ze dwa trzeba zabić, ale jak się wie, jak iść to tak, jak mówiłem, bez żadnych problemów można się wydostać stamtąd. Jeśli chcecie, to zaklikajcie do mnie w czasie gry: Portos. Pomogę Wam stamtąd się wydostać.
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
nizej 1 fire devil i (NIe powiem jaki) rare (+spike sword po update)
![]() |