|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() czemu uzywasz TBI
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: łochowo <(pod Bydgoszczą)>
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Skille: 18/21
|
![]() uzywa tbi bo sie mu podoba moze^^
me too use tbi i niewidze w tym nic zlego tak pozatym to najsz ss^^ ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Barani Mera of Guardia
Profesja: Knight
Gildia: Mroczni Inkwizytorzy
Świat: Guardia
Poziom: 54
Skille: 79/78
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() po co urzywasz tbi jak robisz ss to staraj sie tbi nie urzywac
![]() Calmera rulez Warzycka jaki masz lvl?? Ostatnio edytowany przez maniak tibi - 05-07-2005 o 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() o ile sie nie myle to TBI jest jakimś MACRO za macro use mozna dostać Bana więc nie wiem dlaczego mówisz otwarcie że ty też tego uzywasz
CZITERRRRRR :d @ Edit: SS'y fajne ale mało . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 52
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Zostawcie go...będzie miał haka i straci cały dorobek gry to znudzi mu się oszukiwanie i granie z TBI....a jak już masz używać to nie dawaj lepiej z TBI, bo wysłać maila do CIPsoftu,żeby dali ci bana to jest naprawdę 2 minuty.... Nienawidze jak ktoś używa cheatów;///// nie łamiesz tylko zasad Tibii, oszukujesz wszystkich naokoło i w dodatku oszukujesz siebie...myslisz, ze jestes taki master i masz dobra postac? jestes noob i tyle, bo bez TBI do niczego bys nie doszedł bo by ci sie nie chcialo!!!!!! nOOb i tyle...
a screeny beznadziejne...noobowskie.... i malo...nie masz co pokazywac oprocz TBI to nie pokazuj lepiej!!!!
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra next time będę robił Ssy bez Tbi
![]() ![]() ![]() Hyhy ty piękna knight o mnie noob mówisz że ja sie niczego niedorobiłem ??? 16 kngihth mi mówi że nsie niczego niedorobiłem to popatrz na siebie ;] <I już Peace> Ostatnio edytowany przez Warzyckacalmera - 05-07-2005 o 13:24. |
![]() |
![]() |