|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Imię: TomizzZ
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 299
|
![]() Witam wszystkich chciał bym sie koniecznie dowiedziec jak sformatowac dysk(komputer). Kupilem nowego kompa jakieś rok temu i od tamtego czasu nigdy nie mialem formata, mam dużo śmieci na komputerze, nie kiedy zamula strasznie mnie to denerwuje. Ogólnie chodzi mi o to zeby usunąć tego Windowsa co mam na kompie aktualnie (Windows Xp) i wgrać nowy taki sam tylko zupelnie czysty. Nieumiem również wgrywac sterowników czy robi to sie już jak sie zainstaluje windowsa czy przed ? nie wiem o co biega z tymi partykułami, nie wiem co trzeba zmienic w Biossie a co zostawić naprawde prosze o pomoc. Z góry dziękuje.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Chętnie pomogę lecz na PM bo sporo pisania.
Teraz napiszę tyle, że sterowniki same się instalują, choć nie wszystkie. Opiszę Ci krok po kroku o zmianach w BIOSie i o partycjach. Za chwilę wrzucę Ci instalację systemu XP. Było to moje zadanie, ale cóż, podzielę się. Ostatnio edytowany przez Edwardo - 02-07-2009 o 01:13. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Uruchamiasz komputer z płytką w napędzie i wszystko praktycznie dzieje się samo (wymagana umiejętność czytania).
|
![]() |