|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Mam pytanie, a oto ono: Gdzie jest NPC Ustan?
Ukryty tekst:
@tam na dole poraz drugi Używasz tylko wikipedi, a gdybys używał słownika wiedziałbyś, że nie ma w nim takich słow jak "tibia", "com", czy "wikia". Poza tym gdyby każdy przymrugiwał tak oko, to by była sodoma i gomora. W sumie to już jest, bo właśnie tak wszyscy robią. Komplement był uzasadiony, bo wiesz coś czego ja nie wiem. (to nie był rodzaj jakiejś tam "spiny", a śmiem mniemać, iż ująłeś to w rodzaju "coś Ci nie wyszło"). A Twoje ostatnie zdanie co do tego, że internet nie jest dla mnie jest (powiem wprost) głupie i poniżej Twojej godności. "Wszystko jest dla ludzi". A Ty mnie degradujesz do poziomu sam nie wiem czego, mówiąc, że internet nie jest dla mnie, tylko dla tego, że nie umiem korzystać z funkcji szukaj na tibijskim forum. Twoje zachowanie w tym momencie stało się chamskie. Proszę Cię abyś tego nie robił (czyt. nie osądzał co jest dla kogo). Zrobiłem ten temat teraz wiem, że to był bląd, jestem w stanie ponieść tego konsekwencje, ale nie pozwalaj sobie na tego typu osądy wobec mnie. Poza tym ja wyszukiwarki używać potrafie, ale nie opcji "szukaj" na tym forum. A jeśli w wyszukiwarce internetowej google znajduje się zasób informacji na temat NPC w Tibi, to po prostu na to nie wpadłem.
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 03-07-2009 o 17:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Znasz takie słowa jak: "Tibia.wikia.com" i "Wyszukiwarka"?
Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 03-07-2009 o 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() http://tibia.wikia.com
Uda ci się wpisać w wyszukiwarce USTAN? czy może mam to zrobić za ciebie i dać ci ten link - http://tibia.wikia.com/wiki/Ustan ? Mogę też się za ciebie zalogować do gry i wykonać quest. Na prawdę. Kalectwo się szerzy. Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 03-07-2009 o 17:07. |
![]() |
![]() |