Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-07-2009, 16:22   #1
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny Gdzie jest NPC Ustan?

Mam pytanie, a oto ono: Gdzie jest NPC Ustan?

Ukryty tekst:
@down
Znam, a jaki związek z moim pytaniem na temat gry, mają znane przeze mnie słowa?
Drogi użytkowniki czy wiesz, że podałeś jedno słowo, oraz LINK? Więc dlaczego napisałeś to w liczbie mnogiej?
btw. myślnik nr siedem zlikwiduj.

Edit:
Forum jest po to żeby pytać, jeśli wiesz więcej podziel się tym dobrowolnie lub nie pisz nic. Także miej świadomość, że nie wszyscy są takimi znawcami i nie, wszyscy posiadają tak szeroką wiedzę na tematy jakie Ty posiadasz.
PS. Nie odpowiada się pytaniem na pytanie. (tak z grzeczności)

@rybzor
Dziękuję. A tak poza tym to Ty wszędzie na tym forum jesteś i o każdej porze? ;o
Jesteś pomocny, a zarazem nieco przerażający tą swoja obecnością. (tym przemądrzalstwem też mnie trochę irytujesz)
Aha i tak na marginesie "na prawdę" pisze się razem. To tak żeby to kalectwo się nie szerzyło, a razem przecież można temu zapobiec. Tylko trzeba sobie nawzajem pomagać.
Edit2:
Zgadza się tak jest w regulaminie, ale ja nie posiadam wiedzy na temat używania tej opcji. Jest ona dla mnie zbyt skomplikowana. Zresztą to pojęcie względne, bo trzeba mieć wiedze do umiejętności szukania, a Ty uważasz, że wiedza jak szukać, a umiejętność szukania to dwie różne rzeczy.
PS2. Zaraportowałeś już ten temat? (to pytanie było z czystej ciekawości. Chciałem się dowiedzieć czy od razu raportujesz takie przypadki, ponieważ są tacy ludzie, ale nie mam im tego za złe. Jak już wspolmniałem to była czysta ciekawość).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor Pokaż post
PRZY KOŃCU: nigdy ci nie wybaczę tego, że z tematu, który powinien skończyć się po jednym zdaniu z nakazaniem szukania, musiałem się naprodukować jak ostatnia kura!
Wszystkim trzeba wybaczać. I starać się pomagać, wtedy świat będzie lepszy. Jeśli Cię uraziłem to Przepraszam. Również Przepraszam za to kalectwo, bo wiadomo iż kalectwa pojęciem względnym nie da się nazwać. Biorąc to pod uwage Ty też przesadziłeś.

@tam na dole poraz drugi
Używasz tylko wikipedi, a gdybys używał słownika wiedziałbyś, że nie ma w nim takich słow jak "tibia", "com", czy "wikia". Poza tym gdyby każdy przymrugiwał tak oko, to by była sodoma i gomora. W sumie to już jest, bo właśnie tak wszyscy robią. Komplement był uzasadiony, bo wiesz coś czego ja nie wiem. (to nie był rodzaj jakiejś tam "spiny", a śmiem mniemać, iż ująłeś to w rodzaju "coś Ci nie wyszło").
A Twoje ostatnie zdanie co do tego, że internet nie jest dla mnie jest (powiem wprost) głupie i poniżej Twojej godności. "Wszystko jest dla ludzi". A Ty mnie degradujesz do poziomu sam nie wiem czego, mówiąc, że internet nie jest dla mnie, tylko dla tego, że nie umiem korzystać z funkcji szukaj na tibijskim forum. Twoje zachowanie w tym momencie stało się chamskie. Proszę Cię abyś tego nie robił (czyt. nie osądzał co jest dla kogo).
Zrobiłem ten temat teraz wiem, że to był bląd, jestem w stanie ponieść tego konsekwencje, ale nie pozwalaj sobie na tego typu osądy wobec mnie. Poza tym ja wyszukiwarki używać potrafie, ale nie opcji "szukaj" na tym forum. A jeśli w wyszukiwarce internetowej google znajduje się zasób informacji na temat NPC w Tibi, to po prostu na to nie wpadłem.

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 03-07-2009 o 17:53.
KoXiS jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-07-2009, 16:31   #2
Wylansowany
Użytkownik Forum

Wylansowany's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Domyślny

Znasz takie słowa jak: "Tibia.wikia.com" i "Wyszukiwarka"?

Ukryty tekst:

@EDIT
Drogi Autorze! Widzę, że jednak TY jesteś fajny, więc daj mi siebie pojechać jeszcze bardziej niż zrobił to Ryba. Otóż, jeśli chcesz mogę Ci podać link do definicji słowa "wyraz": http://pl.wikipedia.org/wiki/Wyraz. Jeśli to przeczytasz to dowiesz się, że każde słowo w linku jest też wyrazem, więc "Your fail". Po drugie: Wymienione przeze mnie wyrazy mogłeś wykorzystać w praktyce przez co nie musiałbyś tworzyć nowego tematu. Po trzecie, skoro forum jest po to, żeby pytać, to ja zapytałem o coś Ciebie. Proste? Po czwarte: Dzięki za komplement . Po piąte: Wiem, że nie powinno się odpowiadać pytaniem na pytanie, ale w przypadku Twojego durnie banalnego pytania pozwoliłem sobie na przymrużenie oka, podczas pisania posta. Po szóste: skoro nie potrafisz korzystać z wyszukiwarki - przykro mi internet nie jest dla ciebie ...

Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 03-07-2009 o 17:37.
Wylansowany jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2009, 16:31   #3
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

http://tibia.wikia.com

Uda ci się wpisać w wyszukiwarce USTAN? czy może mam to zrobić za ciebie i dać ci ten link - http://tibia.wikia.com/wiki/Ustan ?

Mogę też się za ciebie zalogować do gry i wykonać quest. Na prawdę.

Kalectwo się szerzy.

Ukryty tekst:

@up
Newb, to ja go miałem pierwszy pojechać!

Cytuj:
Forum jest po to żeby pytać, jeśli wiesz więcej podziel się tym dobrowolnie lub nie pisz nic. Także miej świadomość, że nie wszyscy są takimi znawcami i nie, wszyscy posiadają tak szeroką wiedzę na tematy jakie Ty posiadasz.
Wiedza, a umiejętność szukania, to 2 różne sprawy. Wyciąg z regulaminu forum (sam jego początek)

Cytuj:

1. Przed założeniem tematu:

1. Szukaj (użyj opcji szukania), może ktoś przed Tobą miał ten sam problem i temat już istnieje. Nie ma sensu, żeby pytać się ponownie o to samo.
@
Tak, jestem wszędzie, niczym wszędobylski wszędobyl. No i porównywanie literówki słownej z ułomnością jest dość nie na miejscu ; d. No ale gratuluję, prawie udało ci się znaleźć u mnie wadę.
Cytuj:
PS2. Zaraportowałeś już ten temat?
Od jakiegoś roku ilość reportów wysłanych przeze mnie możesz policzyć na palcach jednej ręki, jeśli o to chodzi : p. NIE praktykuje.

PRZY KOŃCU: nigdy ci nie wybaczę tego, że z tematu, który powinien skończyć się po jednym zdaniu z nakazaniem szukania, musiałem się naprodukować jak ostatnia kura!

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 03-07-2009 o 17:07.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania