|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2008
|
![]() Witam, mam taki problem od dłuższego czasu jak gram w Tibie co 2-3min gra mi się zacina, w ten sposób że gdy np potionuje sie w trakcie scinki to po tym jak gra sie ,,odetnie" widze ze potiony byly uzyte.
Mam internet 1Mb [W nocy 2Mb, wtedy tez sie tnie] Tnie mnie na x5,x9 i OpenGL KOMP Procek: Core 2 Duo E6750 2x ~2,5GHz Ram: 4GB Grafika: Nvidia GF 8800GTX System: Windows Vista Home Premium 64bit Prosze o pomoc PS. Mam nadzieje ze temat umieszczam w odpowiednim dziale, jezeli nie prosze o przeniesienie do odpowiedniego ;D DOWN \/ Jak napisalem, tnie na wszystkich a na OpenGL to masakra. Ostatnio edytowany przez czadus - 02-07-2009 o 15:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Spróbuj może zmieniać między OpenGL, DirectX 9 i DirectX 5?
Sorry nie doczytałem się tego.. Ostatnio edytowany przez Me$z - 02-07-2009 o 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2008
Lokacja: Kę3n
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 42
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nie ciśniesz przypadkiem na radiowym necie?
Może masz system zamulony? Za dużo procesów naraz? Napisz, ile Ci pamieci zżera
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: W Polsce...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Nie czaicie ironi?
Świat: Celesta
|
![]() Zrób formata on1on1o!!
Nie tak, serio, przeinstaluj Tibie, oraz zainstaluj najnowsze sterowniki ![]() Także, różne wirusy mogą powodować takie anomalie.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ehh, w tym rzecz że komputer był w serwisie, odebrałem go w wtorek i bylem zmuszony zrobić formacik ;/ A necik, to Multimedia [Modem] PS. Jak komputer był w servisie to gralem na takim starszym [1.5GHz, 256ram, GF4 MX440] i na x5 gra chodziła plynie ;/ Ostatnio edytowany przez czadus - 02-07-2009 o 15:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() No słyszałem, że właśnie z Multimedią są tego typu problemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2008
Lokacja: Kę3n
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 42
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja od dwoch lat na multimedii pop*erd@lam. Jak byly problemy (ze dwa razy) to skladalem reklamacje i zadalem wymiany modemu, i problem znikal. obecnie mam 0 problemow z multimedia.
@Czadus: 100'000k~ to mi nawet photoshop nie zżera ;p Spróbuj formata, skoro i tak masz problemy z pecetem. pzdr
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Modem mialem wymienany, a w CS'ie ping mam 10-11 wiec to nie net, a jak nieumiecie czytac to format robilem we wtorek -.- Tak do tematu to czesto zacina jak chodze po schodach albo w tp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: W Polsce...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Nie czaicie ironi?
Świat: Celesta
|
![]() Grasz na amerykańskim serverze może? Jak tak to nie dziwiłbym się...
Natomiast, hmm w cs ja mam na 100kb/s pinga po 5 nie raz, wystarczy dobrze rate ustawić, także to nie przykład. Może komp się przegrzewa i łapie muły, albo zasilacz nie wytrzymuje, powodów może być 1000 i to wcale nie związanych z netem...
![]() |
![]() |