|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Lokacja: Barcelona
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shazaria Ripus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Razem Ponad Kilogram
Świat: Guardia
Poziom: 63
Skille: 81/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Mam takie pytanie, a mianowicie:
Przeszukałam całe forum dotyczące Hellgate'u, jednakże owe posty w większości dotyczą palladynów i ich skilli oraz tego, jak się wychodzi z Bram Piekła. Mam pytanie dotyczące Sorcerera, a konkretnie, na którym lvlu można się tam wybrać, z jakim mlvlem, jakie runki wziąć i jaką różdżkę najlepiej [choć myślę, że Wand od Starstorm]. Proszę o odpowiedzi.
El tiempo es demasiado lento para los que esperan, demasiado rápido para los que temen, demasiado largo para los que lamentan, demasiado corto para los que celebran. pero para los que aman, el tiepmo es la nternidad. He decidido apostar po el carga. El odio es un amor demasiado pesada. Ostatnio edytowany przez Perfect*Doll - 06-07-2009 o 22:29. Powód: mała Ty wiesz, dławi mnie tlen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 113
Poziom mag.: 63
|
![]() Polowałem tam 33 magiem (43mlvl). Na kilkanaście huntów tylko raz miałem waste :|
Exevo flam hur + woi na beholdery, Hmm + starstorm na demon skelety, Gfb + wand na syfy (szkielety/ghoule). Tak więc na hunt tam weź: mana poty, 1-3bp gfb, bp hmm, woi, wos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2008
|
![]() dobrym pomysłem jest lurowanie po kilka DS'ów i nawalanie z ava
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Woi , gfb , flam hur , exori flam lub fireballe na pojedyncze beholdery + hmm/icicle na dsy
lvl 33 + ;p |
![]() |
![]() |