|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Witam! Mam do Was wielką prośbę! Tak jak temat mówi, bardzo prosiłbym o podanie spisu aktualnych cen na Harmonii! Już mam dosyć ciągłego pytania się kogoś na game-chacie! Jeżeli chodzi o mój wysiłek w szukaniu tego spisu, to zaglądałem wszędzie - na tibia.com, na google, na tibia.pl; na darmo to, tylko na google udało mi się znaleźć coś, ale była to lista sprzed 2006 roku... Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc!
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() zmienny cennik jest, pomocy w tej sprawie mozesz nie uzyskac
niech moc bedzie z toba :>
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć. Ta wiadomość została usunięta przez Atimcia. Powód: nie karm trolla... Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości wiadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Zmienny cennik? Nic mi nie wiadomo w tej sprawie! Proszę, cały dzień wczoraj przesiedziałem w poszukiwaniu tego, a i tak nie znalazłem. Jestem pewny, że taka lista istnieje gdzieś (albo na google, albo na tibia.pl, albo na tibia.com).
Błagam, niech się ktoś zlituje i użyczy swej mocy! Najwyraźniej moc nie jest ze mną ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Proszę ... :I(
|
![]() |