|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() wielu ludzi często się zastanawia co trzeba mieć żeby iść na smoka (z kimś lub zsolować). Tutaj zamieszcze odpowiedzi na to (ja mówie oczywiście o knighcie, ponieważ innymi klasami nie gram, może później coś dodam jak się dowiem).
z kimś: - 4 mlvl na UH - 25 level żeby przeżyć jego kombo (380 hp można zgarnąć) - equip- k-set, FS,W-helmet, dragon shield- zestaw opcjonalny - bp UH- wiadomo - skille około 65/65 zsolowanie: - 4 mlvl - bp UH - equip GS, k-set, W-helmet, dragon necklacke- lub lepszy - <25 level - skille nie niższe jak 70/70 Mogłem się oczywiście pomylić więc jak ktoś ma uwagi to niech mówi
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Ja bym polecał dużo większy lvl tak gdzieś 40lvl, ponieważ to co teraz ten smoczek wyprawia to jest straszne...
Pochwale się, że zsolowałem smoka mojim paladynem na 20lvl ze strzałami =).
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Jak chcesz iść solo na smoka z fs,d shieldem to życze powodzenia.Lepiej wziąść gs bo co ci da obrona jak z czarów chłopak tłucze tak to ci nawet z fs to 20bp uh może zejśc,lepiej iść z gs jest lepszy mimo że 2-handed.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2003
|
![]() dokladnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2003
|
![]() mi sie najbardzioej podoba "blokowanie" przecierz jest to najnormalniejszy w swiecie rozbuj
![]() ![]() good GREEN hunt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Poprawiłem się. Faktycznie- z FS na solo to była gapa nie pomyślałem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
|
![]() A ja mam pytania do tych co zabili smoka na solo z fs(knight of coz):
Jakie skille? Jaki lev? Ile uhow poszlo sie je***(straciles 8) )Gdzie? I jakie wrazenia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jak już mówił- solowanie smoczka z FS jest bezsensowne. Lepiej z GS
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
|
![]() To juz wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() Wsumie sie zgaddzam z all ale co do tego ze tzreba miec gs na solo to nie parwda czasem lepiej z gfs'em nie powiem z gfs idfzie okolo 50 % uh mniej ale z fs tez sie da a tak ogulnie to masz 100 % racje :-)
|
![]() |
![]() |