Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-12-2004, 23:10   #1
Eter
Użytkownik Forum

Eter's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Kazordoon // Isara // Łódzkie

Eter ma numer GG 5314427 Eter ma login Tlenu mortyx
Strzałka Najlepszą obroną jest atack ! .......

Dzisiaj po deadzie na moim druidzie ... ( afk 10 secund ) bardzo sie wkurzylem .. poszlo w zapomnienie 11 uh . Zdenerwowany mówie że pomszcze moja smierc pallem ( 17 lvl wtedy .. skille 54/42 slabe lecz ) moim oprawcą był 19 sorc myslałem ze był sam a tu .. na miejscu zbrodni zastałem 14 sorca i 19 sorca (w tym zabojca mojego druida ze skullem ) gdy oni mnie załważyli odrazu zaczeli atakowac. Bedąc w szoku zaczolem atackowac sorca na 19 ten majac slaby arm ( tak podejrzewam ) hity wchodzily po 20-40 . Oni bili mnie z sd oraz hmm i gfb . W pewnym momencie wpadlem nawet w trapa z udziałem snaka ... po wydostaniu sie z blocka uciekałem w ślepą uliczke ku morzu wiedząc ze bedzie tam więcej miejsca i bede miał wieksze szanse na ucieczke w moim zapasie bylo (2 fb po 1 uzyciu 2 gfb oraz 1 bp of uh bag hmms oraz 130 boltow ) walka trwala 5 minut ( zacieta jak skurczybyk ) sorcowie mieli w zapasie sd hmmy i sporo gfb z ktorych lutowali niemiłosiernie. Mieli tylko jeden bład uhali sie na red hp ... gdy to załwazyłem wyczekałem moment gdy 19 sorc byl na minimalnym yellow hp , salwa z gfb 2x i z sorca zostaly .. marne zwloki. Loot z sorca zakosil jego kumpel .. zapewne byly w nim uhy i sd oraz bag gfb ( około ). Gdy 14 sorc ukradł loota swojego kumpla zaczoł uciekac tutaj z pomoca przysli mi moi kumple snake ( akcja działa sie na bagach wkoło Venore ) 14 sorc wpadł w pułapke okrązony przez 4-5 snekow ktore blokowaly mu jedyna droge ucieczki . uhal sie kilka raz
lecz
w pewnym momencie nie zadarzyl .. hity po 30 - 35 + hmmy lecialy w niego non-stop + podpalenie okazały sie dla niego zgubne ......

Loot : 3 sd, 3 uhy , 2 bp of hmms , leather legs oraz parcel

A najciekawsze było to ze byli to POLACY !!! ( neewbie )

to na tyle morał z tego odwetu taki ze nie warto sie uhac na darmo ale nalezy podjac walke i ja wygrac (CHODZ W PEWNYM MOMENCIE BYLEM PEWNY ZE PADNE NIE PODDALEM SIE I NIE POZWOLILEM ABY ZJEDLI MNIE PK ! ) . Wy takze walczcie o swoj honor i godnosc tibijczyka !

Hail Isara ! PvP rooXX !!
Hail ME !
Hail OTserwy ( nabierasz tam doswiadczenia uhanie sie itp lagi )
Hail Inferna ( tam nauczylem sie napier****c pallem )
Hail Palladins !

ssy nie z walki ale z hitow jakie zadawali mi przeciwnicy :

suX ... nobbki zakładający sorca do PEKOWANIA !

dodam jeszcze moj adv w gl

18 lvl roX w sylwka na dezerta sie wybiore i dorobie do 20 lvla

POzdro

Powodzenia w nowym życiu
Eter jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-12-2004, 23:14   #2
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

Dzięki, teraz już wiem, żeby zawsze atackować kiedy chcą mnie dopaść. Będę atackował i atackował. Typ jakiś do mnie podejdzie, jeden hit a ja już go atackuję! Hahahaha, nikt ze mną nie wygra! Najlepszą obroną jest atack!
stary 31-12-2004, 11:02   #3
Eter
Użytkownik Forum

Eter's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Kazordoon // Isara // Łódzkie

Eter ma numer GG 5314427 Eter ma login Tlenu mortyx
Domyślny

Też tak myślałem wiec wybrałem palla na ich oprawce

Dzieki za komenty czy jest moze jakis poradnik o obronie palla przed pk ?

POzdro

Powodzenia w nowym życiu
Eter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania