|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Kazordoon // Isara // Łódzkie
![]() ![]() |
![]() Dzisiaj po deadzie na moim druidzie ... ( afk
![]() lecz w pewnym momencie nie zadarzyl .. hity po 30 - 35 + hmmy lecialy w niego non-stop + podpalenie okazały sie dla niego zgubne ...... Loot : 3 sd, 3 uhy , 2 bp of hmms , leather legs oraz parcel A najciekawsze było to ze byli to POLACY !!! ( neewbie ![]() to na tyle morał z tego odwetu taki ze nie warto sie uhac na darmo ale nalezy podjac walke i ja wygrac (CHODZ W PEWNYM MOMENCIE BYLEM PEWNY ZE PADNE NIE PODDALEM SIE I NIE POZWOLILEM ABY ZJEDLI MNIE PK ! ) . Wy takze walczcie o swoj honor i godnosc tibijczyka ! Hail Isara ! PvP rooXX !! Hail ME ! Hail OTserwy ( nabierasz tam doswiadczenia uhanie sie itp lagi ![]() Hail Inferna ( tam nauczylem sie napier****c pallem ) Hail Palladins ! ssy nie z walki ale z hitow jakie zadawali mi przeciwnicy : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suX ... nobbki zakładający sorca do PEKOWANIA ! dodam jeszcze moj adv w gl ![]() ![]() 18 lvl roX w sylwka na dezerta sie wybiore i dorobie do 20 lvla ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Dzięki, teraz już wiem, żeby zawsze atackować kiedy chcą mnie dopaść. Będę atackował i atackował. Typ jakiś do mnie podejdzie, jeden hit a ja już go atackuję! Hahahaha, nikt ze mną nie wygra! Najlepszą obroną jest atack!
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Kazordoon // Isara // Łódzkie
![]() ![]() |
![]() Też tak myślałem wiec wybrałem palla na ich oprawce
![]() Dzieki za komenty czy jest moze jakis poradnik o obronie palla przed pk ?