|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2009
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Elo .
Ostatnimi czasy troche latałem po cyclopolis i na każdym huncie wybijałem resp 3 zerków na -1 , nawet 3 albo 4 razy. Pisze tego posta tak po 7 huntach wiec gdybym na 7 huntach wybil tego respa 3 krotnie, to daje 7 huntów x 3 wybicia x 3 zerki = 63 ubite zerki No i co z tego ? A to ze mi ani jedna halabarda nie poleciala Czy to przypadek czy zerki zepsul cip soft ? Moglby ktos to potwierdzic ? Bo pamietam ze na swojego pierwszego pacca na 30 dni zarobilem siedzac 3 dni na OFie robiac lootbagi skladajace sie glownie z halberdow. Btw jesli to prawda no to rzeczywiscie cipsoft robi wszystko zeby zepsuc gre faccom :S A czy oni nie rozumieja tego ze duzo graczy kupujacych swojego pierwszego pacca za gp bierze wlasnie kase z OFa ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2009
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawid sub zero
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 48
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
|
![]() Nurtuje mnie jedno pytanie czy po tym update znowu zmniejszyli siłę knighta bo po up zauwazyłem ze troche ciężej mi expienie idzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zerki normalnie daja loota ale jak z draga woi spadnie to swieto
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 135
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Loot nie został zmieniany co do tematu po prostu nie miałeś szczęścia poza tym na of masz jednak większe prawdopodobieństwo halberda bo jest tam więcej zerków
![]() @up Mi woi lecą non toper nie masz szczęścia i tyle ;p |
![]() |
![]() |