|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2003
![]() |
![]() Bardzo mi sie spodobal ten temat na forum tibia.xx.pl, moze to nie bedzie orginalne, ale na tym forum tez by sie taki przydal. Jakis modek moze go przykleic
![]() Jesli macie jakies pytania to piszcie, chetnie odpowiem. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Mit: Czy jak pokonam warlocka z fista bez UHów to dostane agick tunder sword?
A tak na serio to fajny temacik. Jak chcesz pomoagać? Bo chyba całej Tibii nie znasz co?
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Może to i nie pytanie o mit, ale i tak zapytam.
Widziałem często jak młodzież (8-10 lev) bawi się i wchodzi na dach domów (1 piętrowych) przy uzyciu 3 przedmotów np. 3 parceli. Moje pytanie: Czy da się w ten sam sbosób wejść na2 piętro przy użyciu 6 parceli? (zakładając, że nie mam tam żadnej bariery albo innej przeszkody oczywiście) |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2003
![]() |
![]() Re: up
Nie da sie, tylko na 1 pietro, no chyba ze na 2 sa schody etc. Normalnie, odpowiadać na pytania (gram naprawdę długo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() IMHO temat nie potrzebny.
Why? Po pierwsze tibia to prymitywna gra, bronie nie mają super ukrytych magicznych właściwości, a opowieści w stylu zabij minosa pięściami są nieprawdziwe... Po drugie do "swobodnych" pytan jest przyklejony FAQ (nie cieszy się specjalnie popularnością :/) więc tam pytajcie śmiało.... |
![]() |