![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Tibia city
|
![]() Chciałem Wam pokazać moje jedne z pierwszych prac, bo od niedawna zacząłem się interesować grafikami, wszystko zrobilem w paincie
![]() Tutaj taki swordzik, bardzo kiepski moim zdaniem ![]() Hmmm... taki dwu ręczny club, kojaży mi się troche z wykałaczką ![]() ![]() Teraz armor, chyba nie wygląda na taki Tibijskii, ale oceniajcie ![]() ![]() Shield ![]() Aha, bym zapomniał, mój "Strong axe" ![]() ![]() @Edit : Porobiłem więcej, tym razem w wymiarach 32x32, oceniajcie : Giant sabre : ![]() Green sword: ![]() Marmur shield: ![]() Skull hammer, najlepszy moim zdaniem : ![]() Sword of the sky : ![]() Triple axe : ![]() koment plx
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bohus - 24-12-2004 o 11:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() hmm.... to po kolei:
sword - masz racje kiepski=] wykalaczki preferuje w formie drewnianych patyczkow=D ale ujdzie armor - do d**y (cenzura musi byc i ch*j!!) shield wyglada jakbys zrobil cwiartke i skopiowal (po obroceniu=)) a strong axe - za krotka "uchwyt" poza tym sprobuj zlapac takie cos za te kolce... no ale jakos tam ujdzie=P lepsze niz moje daaane prace |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() O LOoooooooooooOL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() PS to ja Jutolobu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() armor wycieniowany we wszystkie strony
![]() miecz.... nom cienki tarcza... taka nowoczesna z wystającymi kablami od komputera pokładowego ![]() axe ma troche za krótką rączke i te kolce... no może być tylko ten metal mógłby być węższy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
@Bobcio ![]() @Topic Najbrzydszy shield i pancerz, najładniejszy ten pseudo club. Btw. Skoro ro pierwsze prace, to do przyklejonego tematu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() nie skrytykuje tylko z powodu twojego miejsca zamieszkania..........
![]() Rob wszystko w 32x32 i staraj sie zeby cieniowanie bylo delikatniejsze, lagodniej przechodzace z jednego koloru w drugi... i prooooooosze..... nie uzywaj nigdy tego zielono-niebieskiego koloru jak w shieldzie..... on jest okropny -_-''
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Komentujcie prosze, jak te nowe sie nie spodobają to trudno, nie będę się brał wogóle za grafiki.
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bohus - 23-12-2004 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() spoko grafili, jak na pierwszy raz, mi tez sie najbardziej podoba skull hammer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 1. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze robiles w to w paintcie... Od kiedy ma on wielokolorowe wypelnienie?
2. W kolejne kolorki nie przechodz takimi paskami. Recznie dorob kropki z poprzedniego koloru, to wyjdzie ladne przejscie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Spoksik ale jak koledzy wyżej napisali-popracuj jeszcze a będą efekty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobiłem jeszcze kilka
![]() Frost sabre : ![]() Giant sword : ![]() Thunder axe : ![]() Throwning hammer : ![]() Wszystko w paintcie of corz ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bohus - 28-12-2004 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() najlepiej wyszedl ten pomaranczowy miecz ;] nie wiem czy nazwa pasuje ale jak hcesz;]
jak cieniujesz to cieniuj z uwzglednieniem wypuklenia broni a nie tylko od lewej do prawej itp;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Rzeczywiście, nazwę źle trafiłem, ale dzięki ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() zeby nauczyc sie patrzec trojwymiarowo najlepiej zrob tak a bedziesz wiedzial jak gdzie i co cieniowac aby bylo wypuklone:
narysuj sobie na zwyklej kartce ksztalt broni z 3ch widokow: dolu wprost i z ktoregos boku wtedy umiesc sobie gdzies swiatlo gdzie ma padac i wtedy bedziesz wiedzial gdzie co i jak na poczatku sobie to rozrysuj ale potem ci to ptrzyjdzie z czasem ze nie bedziesz musial tego robic powodzenia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Heh kolejne first pix plx. No dobra... grafiki słabe, skąd Ty w ogóle takie kolorki wytrzasnęłeś? Za szaro za oknem? Broń jest lepsza jak widać, że może cokolwiek zrobić, wybacz, ale te Twoje to takie plastiki, wyprodukowano dla Biedronka or sth. Popracuj, naucz się cieniować, bierz jakieś bardziej poważne kolorki jeśli chcesz robić broń, a takie kolorki wykorzystuj w obrazkach do których one pasują. Ale myślę, że po jakimś czasie pracy do czegoś dojdziesz.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na początek uwaga - NIE, NIE! Tylko nie .bmp!
Strange Sword ![]() Rzeczywiście, wygląda jak wykałaczka... Rękojeść cieniutka jak cholera, a ostrze jest wyjęte z katany. Dual Club ![]() Przypomina mi te pałeczki higieniczne... Dziwny jakiś, cieniowanie straszne. I to byłaby bardziej dzida niż pałka. Armor ![]() Bez jaj no... Kanciasty jak moja głowa, beznadziejnie dobrane kolory i kiepskie cieniowanie. Shield ![]() To samo co w przypadku pancerza. No i te kabelki po bokach... Strong Axe ![]() Do bani. Kolorki mdłe, do tego te kolce na trzonku... Giant Sabre ![]() Nie wygląda jak szabla... Ujdzie. Green Sword ![]() STRASZNIE dziwny. Ostrze wygląda jak, ekhm, prezerwatywa... Marmur Shield ![]() Marmurowa? -_- Beznadzieja. Całkowity brak pomysłu, takie typowe coś zrobione od niechcenia. Skull Hammer ![]() Jakaś ta czacha spłaszczona, a trzonek zbyt cienki. Ale może być. Aha, nie nazwałbym tego raczej młotem, a mieczem... Sword Of The Sky ![]() Świetny! Ostrze fajnie wygląda, tylko ta rękojeść nieco za cienka. Triple Axe ![]() Może być... Tyle, że ta broń bardziej przypomins młot. ![]() Frost Sabre ![]() Wzorowałeś się na SOTS, tak? Fajny, wcale niezły... Tyle, że widzę błąd - jest luka w jednym miejscu, nie ma konturu. Giant Sword ![]() Wygląda, jakby miał się zaraz złamać... Niezbyt szczęśliwe kolorki, i nie jest Giant WoGle. Thunder Axe ![]() ŻENADA. Głupi kształt, beznadziejne kolory (strasznie mdłe), do tego kanciasty... Throwing Hammer ![]() Jeszcze gorszy od poprzednika. Ty wiesz, co to jest MŁOT? To młotka WoGle nie przypomina! Bardziej przypomina Ice Rapiera... Ogólnie, to oceniam cię na trójkę - przeciętny artysta z ciebie po prostu...
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 29-12-2004 o 19:04. Powód: Taga "quote" w jednym miejscu nie wywaliłem... Palant ze mnie, łuuuu. ;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Dzięki za szczerość ![]()