|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2009
|
![]() Witam chodzi o misje gdzie musze sie spytac obojga te kilka pytan i znalesc podobienstwo i nie moge sobie z tym poradzic mialem to juz w translate.pl i jeszcze innych ale i tak nie widze podobienstwa i nie wiem co powiedziec Eclesius'owi.Wkleje zdjecie z rozmowa prosze aby ktos napisal co mam mu powiedziec.Z gory dziekuje.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Nie za bardzo ogarniam nowe questy, ale jeżeli dobrze zrozumiałem, to chyba chodzi o to że oboje nie lubią ryb?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Wlasnie wiem ze chodzi o cos z ryba bo ten i ten gada fish ale jak mu pisze fish to nic nie gada ;/ cos tam ze interesujace i tyle...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Myślę że nie o tyle trudne, o ile wymagające znajomości angielskiego i krztyny logicznego myślenia. Mnie się bardzo podoba, przynajmniej nie ma korzystania ze spoilerów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Empera
|
![]() dislike fish
Ostatnio edytowany przez Satharion - 16-08-2009 o 09:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Zobacz...
"11:00 Eclesius: Oh, welcome back, my most valued assistant! I have got some tasks for you, and maybe also a real mission or two! Uh... what was your name again? 11:00 Recha Driver Mean [15]: mission 11:00 Eclesius: Wait, wait, I know you. I also know what you wanted from me. Errrm... ah yes! The milk delivery! Right? 11:00 Recha Driver Mean [15]: yes 11:00 Eclesius: Well, where is it?? And what did Arthur say? 11:00 Recha Driver Mean [15]: dislike fish 11:00 Eclesius: Really? That's interesting." i nic wiecej nie chce gadać ![]() Akkorin nie zrozumialem cię...Lepiemi pomóż a nie w jakiego poete się bawisz ![]() --- Recha1990 dodał 695 minut i 46 sekund później --- Prosze ponownie żeby ktoś pomógł... Ostatnio edytowany przez Recha1990 - 16-08-2009 o 23:03. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Bardzo trudne masz to ;/
spróbuj może bad experience with fish ale niewiem... dziwie się że nikt ci nie chce pomóc |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Oł em gie. Umiesz angielski ? Zamiast yes piszesz no a potem chyba yes albo odrazu dislike fish...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2009
Imię: Edrick Thanter
Profesja: Paladin
Poziom: 42
Skille: 76/65
Poziom mag.: 12
|
![]() Tutaj jest ukryty spoiler.
Nie musisz klikać jeśli chcesz się pobawić;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Przecież w spoilu jest jak wół napisane: \
http://tibia.pl/quest_pokaz/The_Scat...uest#mission_3 Cytuj:
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |