|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Blood Knightnare
Profesja: Knight
Gildia: Smerfni Gracze
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 72/69
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
2.Rp- Szybciej wali , można na lepszych potworach koksić , niema częstego waste jak ed 3. Na pacc zależy moim zdaniem Ed na Facc 100% pall |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2008
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Marcaso
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 88
Skille: 88/82
Poziom mag.: 18
|
![]() tak kurwa nie ma waste a jak na fro nic ci nie spadnie na 400 assassinek to jestes 40k w cipe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Błąd jest przywilejem filozofów, tylko glupcy nie mylą się nigdy. — Sokrates Ostatnio edytowany przez Brtek00 - 13-08-2009 o 07:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2009
Lokacja: Zabrze
![]() |
![]() Cytuj:
efekt : 40k w dupe co musialby zrobic ED z tym samym lvlem (bo porownujemy sprawiedliwie) co palek up zeby osiagnac taki exp jak palek z assassinek? no na pewno nie sam exori vis, a poniewaz jestesmy obiektywni, edowi tez nic nie leci ? efekt : taki sam exp jak palek z assassinkami, 100% pewnosci ze 40k+ w dupe multiofhell chcial powiedziec ze rp ma mniejsze waste i rzadsze a nie ze w ogole go nie ma --- Patr'yn dodał 1 minut i 55 sekund później --- Cytuj:
btw. sa tez p bolty --- Patr'yn dodał 4 minut i 33 sekund później --- i co z tego jak 40k w cipe (pff i tak w to nie wierze ze nic nie poleci) ? przeciez ed nie dorowna rpkowi z tym samym lvlem bijac z samej rozdzki i exori visa, wiec: nawet jesli te 40k w dupsko to zajebisty exp przynajmniej
"Chuj w dupę tym, co wciągają kokainę, Ja wybrałem młynek z dymem + cholinex" Ostatnio edytowany przez Patr'yn - 17-08-2009 o 16:05. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Z tego co przeżyłem. 1. Lepiej mi się gra Druidem 2. Druid 3. Palladyn na facc lepszy
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
na frostach nie expiłem, ale za to dużo na dlach, więc mogę porównać jak to wyglądało w przypadku moim(rp) i kolegi(ed): idziemy na ferock, ja z a starami, on z hailstorm rodem i exori frigo. efekt ? on po godzinie zrobił 400k, ja 300k. ja 30k w plecy, jemu się zwróciło z samej kasy. więc nie gadaj, że ed z samą różdżką i exori~ nie dorówna paladynowi, bo ed lepiej wychodzi niż paladyn. z p boltami jest taka sama sytuacja, z tym że ja jeszcze mniej expa robiłem i miałem waste(no ale mniejsze-.-). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2007
Lokacja: Myślenice
Imię: Xotragus
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 160
Poziom mag.: 78
|
![]() Cytuj:
hah, jakim jakim cudem 400k/h druid na dlach z frigo. chyba na premiowanej staminie nie zbierajac gp, lecz z twojej wypowiedzi wynika ze zbieral gp wiec to jest nie mozliwe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2009
Imię: Merigold
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
|
![]() Cytuj:
@Topic Paladyn non-pvp, Druid pvp jak masz kase na start to bierz druida ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2009
Lokacja: Zabrze
![]() |
![]() hailstorm rod + exori frigo > assassin stars
Hm.. pozwol ze cie wysmieje Uwaga ! AHAHAHSUAHSUHAUSHHHSUHASUHUASHUHASAUHUHSHUASH k ulzylo mi klamiesz, albo miales 40 dist, lub ten ed 90 m lvl
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Ippe to tobie radzę wyjść poza guardy w kazo... @Patr'yn on coś koło 58mlvla, ja 85 dista i nie, nie kłamie. jaki bym miał w tym cel ?-.- jakbym miał kłamaćto bym powiedział, że robiłem 600k/h moim rp, a on 100k/h swoim ed. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2008
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Poziom: 86+
|
![]() Cytuj:
ahahah musial by miec 150 mlvl i brac dla na 2 strzaly z frigo ![]() ps. marcaso here jak pisaliscie,gz, p bolty na frosty 80 pallkiem,raz ze respa nie ogarniesz 2 ze jestes bez tarczy i 2 fro ma cie na combo 3 ze i tak bedziesz w plecy bo z fro rzadko cos leci -.^ ,,i co z tego jak 40k w cipe (pff i tak w to nie wierze ze nic nie poleci) ?" byles kiedys na fro? |
|
![]() |
![]() |