|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Idź i sprawdź. My nie jesteśmy prorokami, może (pewnie) jesteś nubem który bije liche w zwarciu, używa strzał i nie potrafi się uhnąć, a może jesteś pro który traci exure na licha i leci mu co chwile BOH i castle shield? Innymi słowy; to zależy od wielu czynników. Zbyt wielu, aby udzielić jasnej odpowiedzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Piszesz "My" w sensie, że wszyscy użytkownicy tego forum... narazie tylko ty wydałes opinie. Spytałem grzecznie nie prosiłem o proroctwa tylk o doświadczenia... odpowiedziałeś jak odpowiedziałeś. Więc nie rozumiem o co ci chodzi. Możesz mnie uważać za nooba itd. Mnie to nie rusza. Ale widzę, że lubisz sie wywyższać.
Nie prosiłem o krytykę, tylko podzielenie się doświadczeniem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Z posta powyżej nie wyczytałem nic, co by zachęcało do dzielenia się doświadczeniem, czy coś w tym stylu, jedynie "cze mam skile 85 i 80 lvl czy dam rade na lich hell?" Gdzie tu sens, gdzie logika? Po za tym gdybyś wczytał się w to co trzeba, to byś się dowiedział, że Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 20-04-2008 o 21:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
@topic Łap enchantedy w łape i bij na odległość (bo może być coś z prawy z tego co napisała rybka), według mnie zwróci się, ale musisz huncić dopóki nie zloocisz jakiś boszków czy ss, no chyba że masz takiego farta że ci castle shield wypadnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kenti Tiger
Gildia: Triple Alliance
Świat: Empera
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Powiem tak, mam 103 RP biore 10 bp strong manaflluidow, z 2 bp health potionow na wszelki wypadek, reszta to royal speary. Nie jest tam zle ale problem stanowi dojscie do samego litch hell'a. Aby dojsc tam trzeba przejsc przez resp pelen necro, ds'ow, priestow, crypt shamblerow itp. Jak juz dojdziesz do litch hell'a to jest spoko. Na duzym respie czyli (600+ players) robie tam okolo 90k/h.
@czy sie zwroci: zalezy bylem tam 10 minut i wypadly , vamp shield, mystic turbana,noble axe ,skull staff oraz spike sword. Zalezy od szczescia. Mysle ze mozesz sprobowac ale wez na wszelki wypadek assassin stars. GL
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() żal gdybym takie pytanie sam sobie zadał to bym nie grał w Tibie - czy Ci się zwróci to zależy od szczęścia możesz wejść i paść a możesz wejść i po 15 min wynieść z 3x bohy - Castle Shielda itp. a możesz nić nie wylotować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morderca Cienia
Gildia: -
Świat: Askara
Poziom: 104
Skille: 89/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Mi się nie zwracało, myślę, że nie warto.
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
|
![]() owned xd
@topic mysle ze sie zwroci ale oczywiscie zalezy od szczescia, pojdz sprawdz i bedziesz wiedzial czy warto ;] @down cos z glowa? Ostatnio edytowany przez Asunul - 23-06-2008 o 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z Enchanted Spear's robię tam 120k/h~~ a co do loota za mf się zwraca z gp.Ale jak ktoś powiedział wcześniej trzeba przejść długa i uciążliwą drogę osobiście polecam ancient ruin tomb -2 za tp często tam expiłem na lvl 80+ i zwracało się prawie zawsze
|
![]() |
![]() |