|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Jakaś wieś :P
|
![]() Gram na lunarze jakby ktoś nie wiedział
![]() W maire możliwości będe dodawał nowe ss'y. Najpierw się może przedstawie : ![]() Kilka udanych (według mnie hitów) : ![]() ![]() ![]() Czas najwyższy by zabrać się za questy: te 182 to chyba moje ![]() ![]() to napewno moje ![]() ![]() dl niema szans z taką ekipą ![]() ![]() moje 219 ![]() ![]() Dl już wie że przegrał ![]() I na koniec... ![]() Podział expa ![]() ![]() Dl z kolegą ![]() Dl ucieka w nadzieji na pomoc kumpli ![]() I pierdną na koniec ![]() I zostaliśmy sami z rodzinką dla ![]() Następnie z kiperem zwiedzaliśmy dziury na Pohu ![]() ![]() Z następnego questa mam tylko tego ssa bo wcześniej ( na 2 dlach) niemiałem czasu robić ![]() I całodniowy loocik ![]() Po męczących questach troche rozrywki ![]() ![]() głupi ma zawsze szczęście ![]() I pora na trening train center ![]() ![]() nawet na dwarfach sobie już niemozna potrenić bo gay przyjdzie i wszystko popsuje ![]() ![]() ![]() I na koniec szyk bojowy soldierow ![]() To narazie na tyle, mam jeszcze SSy na kompie ale musze je oprawić i dorobić więcej, tak więc niedługo będzie nowa porcja ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() GRATZ Gratz Lev , skilli i co ? chyba eq całkiem niezłe
i niezłem combo w DL ![]()
Nik:Halmel ![]() Profesion: Knight ![]() Skills: 43/41 ![]() Level: 10 ![]() City: AB'Detriel Conection timeout- co to ma byc jak temu zaradzic ? HELP!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Hamel - 31-12-2004 o 17:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() No.no bardzo ladne zdjecia i wogole wszystko lux
![]() AXE RULEZ!!!! ja tez sie szkole w axe ![]() Ale GM'y zrabali DSM'a a byl taki fajny........... ;/ grazt skillow i powodzenia w tibii ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gej.............
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To bylo do mnie?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakie posty
![]() A może budyń ? @Paladyneczek No zgadnij ;o
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ kiperr
A co siorbalem ci pa.le ze mowisz do mnie gej ?? ja sobie nie przypominam... ale moge cie zrozumiec burza chormonow itd. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heheheheheh ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Rotfl Ulżyło ci ? Czy jest tutaj jakiś gej poza JVC/Vhs (jak kto woli). Więc o co chodzi Shut the fuck up i pozdrów rodzinke ;P
![]() |
#11 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Spojrz najpierw na swój wiek , potem na wiek Kipra i potem pomyśl Cytuj:
Ostatnio edytowany przez JVC - 31-12-2004 o 17:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja nie zaczalem o gejach.
I nie mow nic o mojej rodzinie kretynie jak ci sie popsulo podloze seksualne to nie tutaj sa tzw.> ZIELONE LINIE ,psycholodzy,itp. ![]() dasz rade !!! ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Jvc
Oi. End war. Yes. Please. Bye. Zostaw troche sił na sylwka ;-) @palladynek Btw : Ten puchar w tym poście co ma dowodzić ? Zwycięstwo twojego "czytania" ze zrozumieniem tekstu nad ślepotą ? A może budyń ? Tylko pozdrowiłem rodzinke a ten już sie czepia ![]() Ja o swoją "poprawność" sie nie martwie . Tak wogole to miałem prawo Cię zbesztać po tym jak mnie nazwałeś. Więc delikatnie zapytam : Ile masz lat ? Na 13 mi nie wygląda ![]()
Kiperr 205 Elite Knight 9 mlvl 103/98 Lunara. “Ash to ash, Dust to dust, Fade to black” Ostatnio edytowany przez Kiperr - 31-12-2004 o 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() nice ssy
Gz tych hitow ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kiperr -i co z tego ze masz 16 a ja 14 ???? ssanko?? kazdy ma takie same prawa. Ja nie zaczynalem ale skoncze
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od Ciebie sie odbija wszystko co powiem jak od ściany.
Obraziłem Cię pierwszy ? Nie Wiec POMYŚL zanim cokolwiek napiszesz. @down A kto mnie pierwszy gejem nazwał ![]() Jvc , wiec gdybys czytal co on napisał to mógłbys z tego wywnioskować ze to własnie do niego sie to odnosi.
Kiperr 205 Elite Knight 9 mlvl 103/98 Lunara. “Ash to ash, Dust to dust, Fade to black” Ostatnio edytowany przez Kiperr - 31-12-2004 o 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wyraznie sie zapytalem do kogo powiedziales gej
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Wy się kłuccie a aja tym czasem dodam nowe sski :
Dragi: ![]() ![]() ![]() ![]() Advence: ![]() ![]() OF: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz co to ironia ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() heh
![]() przetyp... ![]() Spoko zdjecia adv.tez ladne ![]() ![]() fajna mi ironia ![]() ![]()
1.pytanie---> wanna wpier.dol ?? ![]() Ostatnio edytowany przez Paladyneczek (hiberna) - 31-12-2004 o 17:52. |
![]() |
![]() |