|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2009
Lokacja: Cardiff
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Edep
Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 45+
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() mam 42 sorca 37mlvl (wiem ze sux) i 12 pallka 55/45
eq (na obie postacie) blue legs, focus cape*, hat of the mad*, demonka, spellbook od 30*, boh, platinum amulet, wszystkie wandy* i teraz tak ktora postacia grac?? od sorca odpycha mnie to ze albo mam waste albo expie 25k/h... czy to sie zmieni z wzrostem lvl? bo nie chce ciagle wychodzic na - po expie albo na minimalny+... i czy lepszym wyborem byl by palek?? pacc jest, i bede mial do konca mojej gry prosze o odp
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2009
Lokacja: ŁDZ - Capital of DNB
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Wiesz wszystko zależy od twoich własnych upodobań . Obie profesje znacząco różnią się od siebie . Mają swoje plusy i minusy , ja osobiście wybrałbym paladyna , gdyż nim mnie się gra najlepiej . Musiałbyś wbić tak z 30 lvl i poskillować do min 75 dista. Więc czekałaby długa droga na ciebie.
Za to sorc na 43 lvlu bez problemu może bardzo ładny exp wyciągać na dragach , albo np ice golemach ![]() Wybór należy do ciebie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2009
Lokacja: Cardiff
Imię: Edep
Świat: Luminera
Poziom: 45+
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() 50k/h i profit na barbach? :O nigdy tego nie probowalem, na jaki oboz isc i z czym? GFB czy moze flam hur starczy?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() właśnie się zastanawiam , w sumie możesz spróbować sił na dużym , ale oczywiście bez wieży
![]() Co do loota to będziesz musiał tylko lootbagi robi pełne brass helmetow , viking helmetów etc. I oczywiście musisz mieć postmana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2009
Lokacja: Żywiec
Imię: Black Corgan
Świat: Pythera
Poziom: 98
Skille: 84/81
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Na poczatku sroc to jest waster ale im wiekszy mlvl tym coraz mniejsze waste i w koncu wychodzisz na +.
Jak grasz na pvp polecam ms a na non pvp rp. Chociaz od 80 lvla rp jest naprawde wykoksana postacia ale i tak byl bral sorca (zawsze jest ten respekt przed sorcem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |