|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2009
Stan: Początkujący
Imię: Fernada Smocze Dziecie
Profesja: Knight
Świat: Thoria
Poziom: 17
|
![]() Zgodnie z poradami dla knighta wybrałam to miasto na Mainlandzie i miasto jest poprostu istnym labiryntem... w którym nie sposób znaleźć porzadnego sklepu z uzbrojeniem. Jest co prawda ten w podziemiach ale przeglądając oferte zauważyłam, ze dostepne sa tam same starocie.
No i teoretycznie jest ślepy cyklop - czy można do jego góry wejść? Jak tak to prosze o łopatologiczne wytłumaczenie JAK??? Jeżeli nie to gdzie moge kupić/łatwo zdobyć w miare dobre pancerze i bronie?? Z góry dziekuje za pomoc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2009
Lokacja: Sanok/Poznań.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Voxs
Gildia: Czeste Chmury Geste
|
![]() Z pancerzami Ci nie pomogę, sam nie wiem. Co do Cyklopa: po prawej stronie depozytu jest pole zboża(czy tam siana), w jego górnym prawym rogu jest dziura(po ścięciu) dzięki której dostajemy się do Cyklopa(przechodząc wcześniej przez 5~ Rotwormów oraz 2 rope-place).
Inaczej chyba nie wytłumaczę, powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() A ja jeszcze dodam, że nie ma dużego sensu kupować broni u NPC ponieważ wybór jest dość marny. Proponuję kupić broń klasy Spike Sword/Serpent Sword od innego gracza. Podobnie pancerze, np. plate set powinien być do kupienia u graczy niemalże od ręki.
Ostatnio edytowany przez Valderor - 12-09-2009 o 10:57. |
![]() |
![]() |