|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2009
|
![]() Co polecacie dla sorca 26+? Może być z lekkim waste jeżeli jest szybki exp, i czy od 36~lvla lepiej jest expić na scarabach czy tombie za tp?a jeżeli tombie to jakim?
Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() dla 26+ sorca na ancientach se nie poradzisz ;P Ja ci proponuje Yalahar Barbariany do 33. A od 33 z bohami i terra hoodem możesz próbować pojedynczo ancienty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() " i czy od 36~lvla lepiej jest expić na scarabach czy tombie za tp?" -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() raczej scaraby ale nie ancienty bo napewno ded bedzie, a byłem na shadow tombie za tp 39 ed to był hard jak wyskoczyły 2 vampy a na ancient ruins są gdzie niegdzie banshee za tp więc zwykłe scaraby albo tomby przed tp bo inaczej zaliczysz deda
POKEPLUSHIES Click here to feed me a Rare Candy! Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Ostatnio edytowany przez mistrz99 - 07-09-2009 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() peninsula tomb za tp expa nigdzie lepszego nie wyciagniesz a jak masz blokera to peninsula -2 za tp 40 druidem 100k/h wyciagasz luzem
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Maxu50
Siema ![]() Z góry dzięki za pomoc ;D Ostatnio edytowany przez Gaverx - 12-09-2009 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() tarpit tomb za tp polecam
|
![]() |