|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Lokacja: Bialystok,Venore
![]() |
![]() Elo, to moj pierwszy temat z Ss wiec jak sie nie podoba to nie pisac cos typu "Ale lipa, przestan czlowieku jak takie cos mozesz wstawiac, zenada stary". A jak nie widzisz Ss to nie pisac "Fajne X, Oooo ale faza ten X" ani nic tego typu co drazni, pewnie jest tranfser przekroczony lub cos
![]() To lecimy... Squad: -Piottrek(ja)- Lvl. 14|skills:50/50|mlvl:4 ![]() -Maateusz- Lvl. 21|mlvl: 33 ![]() -Zigamorph- Lvl. 22 Cyce cos prubowaly ![]() ![]() ![]() Ktos juz polegl ![]() ![]() Nastpeny atak: ![]() A oto hit naszego dzielnego sorca -.-: ![]() Podzial expa ![]() ![]() Duzo tego, co to dla nas ![]() ![]() Taka ruznica lvl.u a kto silniejszy ?? ![]() ![]() Moj hit z hmm'a ![]() ![]() Gdzie jest Wyjscie ?? ![]() ![]() ![]() Tradycyjnie loot ![]() ![]() I to by bylo na tyle ![]() Comment plx ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() spoko ssy oby tak dalej
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Gratz piecia, ss pierwsza klasa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() ladne ale móglbys sie postarac bardziej. jest masz takie skille i 4mlv i takie eq (czyli masz troche tej kasy
![]() mam nadzieje ze posluchasz mojej rady bo sam mialem knighta 22lv skille 65/65 4mlv wiec wiem gdzie sie dobrze expi z takimi skillami ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Bialystok,Eternia
![]() |
![]() Gratz fajne ss ale jedna osoba fajnie by bylo zeby tam padla
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D
![]() |
![]() Wy****zone piefa Screeny, jedne z najlepszych jakie widzialem na tym forum
![]() ![]() Nastepnym razem mnie obowiaskowo macie zabrac, zazuce bolty tam wezme uh na wszelki wypadek i "Dżazda". ![]()
•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka ![]() Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc ![]() World: Eternia ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Dzieki za comenty ;] Lord Smalec postaram sie to zrobic ale musze wpierw troszke przyskilowac ,a z kasa to ostatnio u mnie krucho musze sam sobie robi uhy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @topic screeny sa ladne, nie ma "x"... rob wiecej ale z ciekawszym potworow, bo hunty w 3 na cyce (wogole na cyce) sa nudne ![]() btw. ten hit z hmma na 46 nie byl twoj na pewno bo na 14 lvlu i 4 mlvlu masz 100% wiec walisz 20-40 -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Ufocznik
Wierz mi ze siedze na tym forum okolo pol roku (na innym koncie ofkourse ![]()
•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka ![]() Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc ![]() World: Eternia ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Bialystok,Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
Ej chlopcze jezeli jestes noob i walisz po 3o z hmm'a dla potwora to dlaczego niby "Piottrek" niemuglby walnonc 46 ??!!! Zastanów sie o czym ty mówisz ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Gruber, ufocznik mowi dobrze, wiec nie wprowadzaj innych w blad.
Liczy sie 2 X lvl + 3 X mlvl wiec ma 40% sily czarow. A to nawet nie jest zblizone do 100%+, kiedy to wreszcie sie walnie to 41. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Lord Smalec mam jeszcze jedna prosbe jak bys mogl zamiesc tutaj mapke jak dojsc na Dwarfy solidery bo wiem gdzie sa kopalnie tlyko niewiem na jakich pietrach sa solidery .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() SSy nawet-nawet.Troche ich malo.
|
![]() |