|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() do rzeczy: fake zamiast 2 czesci tego poprzedniego shitu Xd
rezultaty narzedzi takich jak: paint+ tibia spr extractor + font converter (thx yayuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Destroy field: ![]() Kilof: ![]() Przedstawienie postaci: ![]() UE: ![]() nagroda: ![]() zwracam sie tu do userow ktorzy widzieli moj poprzedni "fake" o porownanie mam nadzieje ze nie jest gorszy @edit: xywka jest zdaje sie z gry Icewind dale ![]() ![]() bez postow typu "lipa" jesli juz komentujecie mowcie co jest zle / dobrze a nie "zle bo zle" albo cos. czlowiek sie uczy na bledach. Ostatnio edytowany przez Nozuman - 07-05-2005 o 16:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Suwałki
![]() |
![]() Fajna runka. Szkoda że Cipy nie zrobily jej. A moze jeszcze kiedys bedzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Ty masz 10000000000000000000000000000000000000000000000 lvl, że 2x necro i 2x banshee nawalaja a ty masz zielony pasek zycie ;P Fake ma błędy, ale może być, tylko wykonanie i pomysł troszku (ale tylko troszku) cienki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: wystarczy mana shield
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: Giżycko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Colonell
Profesja: Knight
Gildia: All Saintss
Świat: Secura
Poziom: 14
Skille: 67/63
Poziom mag.: 4
|
![]() lol lipa weś ;/
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Data dołączenia: 09 04 2005 ... -.- Ostatnio edytowany przez Nozuman - 07-05-2005 o 16:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Fake niezbyt fajny... Mogę w nim wytknąć dużo błędów, ale wytknę tylko kilka z nich.
-W wielu miejscach, postacie źle wklejone. -SD, lecący w banshee za wysoko, o wiele za wysoko. -Obrażenie w złym miejscu. -Na screenie po zabiciu banshee, postać strasznie brzydko wygląda. -Przy każdym mówieniu, napisy źle wklejone. -Jak mogłeś usunąć taki ogień, i co tam się pojawiło zamiast jego? -Necromancery w złym miejscu. Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() $vboptions[postminchars]
Ostatnio edytowany przez Dejvo - 03-09-2010 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2004
![]() |
![]() Apropos tego imienia, jeśli miałes na myśli miasto z ID to pisze się
Kuldahar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Założe się ze tego fielda niebieskiego sie dało usunąć za pomocą runki tylko w tym quescie, dlatego tak jest. Pozatym SD walnięte w banshee jest tak wysoko, ponieważ walneło w banshee kiedy banshee szło w dół. Jak nie wierzysz to sprawdz i zabij potwora z runki kiedy będzie się ruszał, nie trafi dokładnie w potwora.
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
gówno prawda . PAtrz . Banshe możliwe że była jeszcze nawet o 1 kratke wcześniej przeduderzeniem. Uderzyło ją właśnie wtedy a ona już była niżej (nie wiadomo jak to BAnsheee) szybko łazi (lata?) ... mi się podoba ^^ . Pozatym sam robie nowego FAke - history o pewnym n00bku (nie ... żadne pospolite gówno typu Hiper utak na ab przez nobuw" Fabuła mi nawet się podoba, już wkrótce zobaczycie ![]() Fake ten oceniam na nawet dobry (89/100 - ogólna ocena) FAbuła nawet nawet ... itp. Wykonanie także nie najgorsze. Rób dalej, i nie słuchaj Radka ^^ "on ma tylko 12 lat" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Czy mi się zdaje, czy na tym forum panuje dyskryminacja (czy jakoś tak xD) młodszych? ![]() No dobra, mogę się z tym mylić, bo już od bardzo dawna nie grałem w tibie, a na banshee nie huntowałem nigdy. I tak sądze, że to jest błąd, jeśli ten (to? ![]() ![]() ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 08-05-2005 o 00:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Cytuj:
@Nozuman Rób dalej! Nie poddawaj się. Kieruj się tym co zrobiłeś źle i staraj się zrobić lepsze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() thx dla wszystkich.
fajnie ze wkoncu mi jakis fake wyszedl niezly ^^ thx za krytyke rady i wogole za ocene ![]() przyznam sie do 1 bledu ktory widzialem ale nie chcialo mi sie poprawic - podloga szpary w podlodze sa wieksze, mniejsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() Ogólnie fake nie jest zły, ale jest spro błędów. Z tych najbardziej rażących moge wymienić to, ze postacie są powklejane tak, że zajmuja równo 1 kratke, a tak nie powinno być. Postacie powinny być ustawione na środku kratki (ich nogi na środku). Poza tym jakośc obrazków nie jest najlepsza ale to jestem w stanie wybaczyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @YAYUU
thx: nie zauwazylem tego, a jest to bardzo cenna uwaga mysle ze sie przyda jesli bede robil nastepne fake ![]() |
![]() |
![]() |