|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: czy chcecie Outfity dla Free Acount? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 22.22% |
Nie |
13 | 72.22% |
Niewiem |
1 | 5.56% |
Głosujących: 18. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() wedlug mnie Cipsoft powinno pomyslec o czyms takim dla innych graczy a nie tylko dla PACC . Napewno gracze byli by zadowoleni
|
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja nie mogę?
A może fri pacca do tego? Już widzę, że nie stać cię na pacc. Zapracuj, a będziesz miał. Nie okradaj CipSoftu przez taką rzecz. Powiesz: "Ta jasne, okradam?" A ja tobie odpowiem: "Tak, ponieważ więcej outfitów, to forma przyciągniecia osób do kupna pacc. I tak dużo zawdzięczacie Paccom, chodźby swe istnienie. ---------------------- @up Cytuj:
---------------------- Wiem, poprośmy KipZoft o zrobienie nowego śfiata o nazfie: "Fremia" lub NEOptera, tylko dla FriAkont'ów! Kto jezt sa? ---------------------- Jest ktoś chętny do kontynuacji tego żalowego tematu?
Ostatnio edytowany przez Shivek - 05-10-2009 o 16:47. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Fakt Ciapsoft nic nie robi ale przeciez nikt nie kupi pacca na samym poczatku (no niektorzy mozeby kupili) zanim kupia beda sugerowac sie tym co jest na facc stwierdza ze gra do dupy i przestana grac.. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Kurwa, kup sobie pacca i nie pieprz smutów, albo przestań grac. Ja pierdole co za komuna. Po jakiego grzyba mają wam - DARMOZJADOM - dawac nowe outfity? Dostaniecie to, to będziecie chcieli więcej i więcej. Czy 90 zł to jest naprawdę aż tak dużo? Tak? To nie graj jak ci się coś nie podoba albo przymknij kalapite i graj w swoich faccowych outfitach, rozumiem, że nie dasz rady przestac grac bo tak jesteś uzależniony, że nie ma dla ciebie opcji rozstania się z tą grą, więc piszesz, aby ci nowe outfity dodali. Trudno, każdy musi radzic sobie jakoś ze swoimi nałogami.
|
![]() |
![]() |
nie_mam_nicku |
Ta wiadomość została usunięta przez Slythia.
|
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2009
Lokacja: ŁDZ - Capital of DNB
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Nie martw się użyj opcji "zgłoś złego posta" to nie gryzie
![]() Co do tematu outfit dla facc ? Niby dlaczego mają coś dostać , w żaden sposób nie wspomagają Cipsoftu a do tego wymagają ? Bez żartów teraz nie ma nic za darmo . |
![]() |
![]() |
nie_mam_nicku |
Ta wiadomość została usunięta przez Slythia.
|