|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() macie spoko rozbudowany nawet dział download...
ale brakuje jednego ... Tibia Serwer ... jetseście spoko ... lepsi od tibia.gery.pl ponieważ tam jest download płatne :/ chodziasz ze jak była sonda większość brało nie tak woóle jest spoko |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() ech jak juz musisz to se sciganij z oficjal sajt ale to jest kiepskie bo nie ma potworow i co z kolegami sie ponawalasz wszyscy na 1 lvl??
![]()
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
ta stronka jest o nibo lepsza (choc cierpie na forum przez gnidy takie jak 'forus' - stań mi kiedyś na drodze chłopcze a uczynię Cie templariuszem. Re down: czyli wysle do swiatyni (temple)
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() ee sry za offtopic ale templariuszem??
A co do gery to ta strona nie żyje chyba ostatnio co dodali to te liczby osob na serwie, ale nawet nienapisali o tym niusa a nie dodali tam jeszcze valori a julere dopiero wczoraj, wiec mozliwe ze forumowicze z gery jeszcze nie wiedza o tych swiatach. Ale trzeba przyznac ze zanim powstała tibia.pl to była dobra strona,a na forum udzielało się dużo doswiadczonych graczy, ale teraz też jest kiepskie i ma tylko 4 działy ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Własnie dodajcie do download Tibia OpenServer
![]() |
#6 | |||
Szara eminencja
|
![]() re:MaRs.Pl
Cytuj:
re:Magus Cytuj:
re:SuPeRMAN Cytuj:
re:Matiq IMHO nie ma sensu tego robić, ponieważ każda potrzebująca go osoba może ściągnąć najnowszą wersję spod adresu http://youdie.de. Pozdrawiam, Iwan. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
![]() |
![]() Cytuj:
Poczytaj inne i wtedy sie wypowiedz.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2003
![]() |
![]() obie strony to kwestia gustu, dla mnie lepsza tibia.pl bo sie szybciej ładuje i fajen forum
na tibia.gery.pl podoba mi sie poziomy magi ze sa napisane przydatne to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Szara eminencja
|
![]() re:Magus
primo: Tego, że miałeś zły dzień, w poście widać nie było. secundo: Teksty tego typu nie zachęcają do czytania innych Twoich postów. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() mówicie all prawde...
ale przecież nowa wersja tego programu ma wyjść przed końciem roku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() yyy...
teraz powiedźcie mi jak tym się obsługiwac ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() A ja proszę żeby do działu Download dodano Polską instrukcję do Tibia Open Serwer Zrobioną npo. przez Matkusa i Bosala
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() MaRs.Pl : edytuj posty, zamiast pisać kila pod rząd. To ułatwi wszystkim czytanie tego forum.
Prędzej przez MatKusa i Iwana, bo on też zna sporo na temat OTServ, ale to już inna bajka. IMHO nie ma najmniejszego sensu dodawać do download OTServ. Czemu? dlatego, że nowe wersje co chwilę wychodzą i bosal nie nadążył by z wrzucaniem ich do downloadu ![]() ![]() Zaś co do gerego, to moim zdaniem na tamtym forum jest masa naprawdę niezłych ludzi. Fakt, że forum ostatnio przezywa najazd noobów, ale to już inna bajka, zresztą, tutaj też ich nie brakuje.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Nie oceniaj ludzi po pozorach ![]() Apropos tematu - czekam z niecierpliwoscia na dzial o OTServ . Robcie go jak najszybciej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Szara eminencja
|
![]() re:up
Nie mam czego żałować, gdyż nie napisałem, że postów Magusa nie czytam, a jedynie to, że takie teksty do czytania owych nie zachęcają (przynajmniej mnie). Powiedz, co pomyślałbyś o mnie, gdybym napisał tego typu tekst, podobny do fragmentu wypowiedzi Magusa: "Przy Tibia.pl to Cię śmierć zastanie nim poszukiwany temat znajdziesz, to gówniana strona i gówniane forum." lub coś w tym stylu. Wg mnie nie jest to ani ciekawie, ani z sensem. Nie oceniam tutaj nikogo po pozorach, co najwyżej można powiedzieć, że oceniłem go po treści tego konkretnego posta. Co nie znaczy, że moja opinia jest stała i niezmienna. Dobra, może skończmy już tą rozmowę, bo nie widzę zbytnio sensu jej ciągnięcia. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() chcial bym powrocic dod tego tematu poniewaz jeden z moderatorow chcial stworzyc instrukcje do OTS ale nie stworzyl czmeu ??
|
![]() |
![]() |