--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam
mam pytanie związane z profesją palladyna, a mianowicie gdzie expic i jaki skill powinienem mieć. Obecnie mam 18 Palladyna i 52 distance fighting. EQ: -Crown Helamet -noble armor -plate legs -dwarven shield -dragon necklace. Proszę żebyście dali mi jakieś wskazówki jak mam grać i czym bić. Z gory dzieki . Ostatnio edytowany przez karolm3 - 31-01-2011 o 22:46. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
![]() |
![]() Eh, masz od groma poradników co, jak i gdzie.
Do ok. 25 expij na cyclopach koło thais albo ostrożnie poh Na 25 i może z troche lepszymi skillami możesz sobie po kopalniach -4/-5 pobiegać, poza tym dalej cyclopy ![]() Na 35 z bohami OF bez wchodzenia do fortecy i możesz się troche z dragami pobawić, ale pewnie będzie waste. Od 50+ poh (ostrożnie z GS'ami), Venore d lair, OF, DC, guardy na najniższych poziomach, ghost land. A powyżej nie opłaca się grać bez pacc'a bo będziesz tylko się męczył. Niezłe eq do którego powinieneś dążyć to - crown helmet, paladin armor, blue legs, demon shield, boh - gdzieś do 35-40, max. 50 powinno ci się udać to złożyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2010
Lokacja: Krakow
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Olympa
Poziom: 65
Skille: 81/80