|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2004
![]() |
![]() Ostanio dowiedzialem sie ze w tibi istnieje hazard!Ale nie wie jak to zrobic aby zagrac, pytales sie ludzi i powiedzieli ze musze poweidziec measerument czy cos
![]() ------------------------------------------------------------------------ ,,Każy zyje na swuj sposub, ale nie ktuzy nie zyja ![]() ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ------------------------------------------------------------------------ Lady Morder=Amera=21 lvl |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Niewiem ale chyba to był wałek jak do ciasta.
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Hazard istnieje, jest taki koleś pod depo w Venore z którym można w coś grać. Dawno nie grałem to już nie pamiętam ale na 100% grać można
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() chcesz hazardu to nalep sobie na plecak muzyka przeciwko rasizmowi i pocałuj jakiegoś skinheada w lewe ucho ;-)
a tak na serio nie rozumiem co ty piszesz w ogóle ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Ja to sobie gram z kumplem w szachy (w kazo) , kto wygra 100 gp
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Tak jak powiedzial Kotomaniak:
Pod depo w Venore jest koles, ktory rzuca koscia. Wybieramy, ile stawiamy gp, gosc rzuca koscia (tylko mowi nam, co wypadlo), jesli szostka, to dostajemy pieciokrotnosc stawki, jesli cos innego, to przegrywamy. Ja raz przegralem 5 gp, a raz wygralem 25 ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ale co trzeba powiedziec zeby wybrac stawe?Pprostu muwie hi 5 i juz?Poweidcie co trzeba muwic i czy to jest dla pananów only?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Paccanów* only 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() dzisiaj z ciemnymi dropsami sie nudzilismy to biegalismy po depo i sie bilismy
wkoncu trafilismy do zioma prowadzacego cos w rodzzaju gry w kosci ![]() ale sie nameczylismy i nawydawalismy..... mozna postawic kwote od 1 do 99 gp jak sie ma duzo kasy (lub chodziasz 99 gp) to obstawiamy max ![]() ciemne dropsy przegraly ponad 1k, a jak zaczynajac od przegrania 800gp, poszedlem po platyny ![]() po chwili wczowania i mutowania og mowienia ciaglego yes, 99, yes,99.. teraz jestem szczesliwym posiadaczem 54 platyn z 6 na poczatku ![]() jak sie ma szczescie to mozna niezle zarobic ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Taaa albo niezle rpzegrac
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Jaki to jest npc? I co trzeba mówić? Bo kończę z Galaną i chcę wybulić wszystko na npca, ciekawe czy wygram
![]() ![]() |
![]() |
![]() |