|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Łódż
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 348
|
![]() Postanowiłem założyć Gildie dla graczy, którzy wiedzą co oznacza słowo braterstwo, pomoc i zaufanie !. . Równie dobrze, będziemy wykonywać wszelakie Questy oraz pomagać sobie wzajemnie w trudnych sytuacjach oraz Expieniu.
Gildia ta będzie inna niż wszystkie, gdyż osoby, które będą się w niej znajdować, będą dawali coś od siebie by poprawić nie tylko klimat gry, ale również wszystkie inne ( jak najbardziej ) istotne rzeczy. Posiadamy własny server vt - nie jest on obowiazkowy ale ulatwia komunikacje (glosowo zawsze latwiej) Kazdy chetny robi nick z koncowka Miroth Np . Shil Miroth Zgloszenia zglaszac na moje gg 3254022
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() ty i braterstwo i zaufanie? BEUEHUEHEU
Jak graliśmy na azurze to dałem ci potrzymać bodajże 50k to odrazu logleś jak cipa, a potem zrobiłeś new hara, beuehuee xd btw. wisi mi to ogółem bo 50k to 1 dzień roboty ![]() Powodzenia z grą z takim dzieciakiem, który zrobi wszystko by zdobyć pixele _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2009
Lokacja: Białystok
Imię: Ciocia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Raz Dwa Trzy
Świat: Berylia
|
![]() to już bodajże trzeci jego temat o robieniu "rodzinki"
Seereek aka Leeawe ----->http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=225194 15:06 Gengla [35]: czemu nie dziala komenda !pacc ?? przeciez mam 1 cc |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Łódż
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 348
|
![]() Cytuj:
![]()