|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gram na Forterze (to jest mlody server) i tam sa dosc wysokie ceny a ja gram Paladynem.Mam 10 lvl i skille 38/30 i cienkie eq.Nie wiem co teraz mam robic.Mozecie mi poradzic ?Ja caly czas siedze na trollach i expie i skilluje.Mam kolege z ktorym trenuje ale 7-10 strzalow ze speara (Na full defie!!!)I on juz jest red hp.Pomocy
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
Przyznam się, że nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Czy chcesz zdobyć lepszy eq czy coś innego? Fortery nie znam bo nie tam nie gram, ale na młodych serwach ceny eq zawsze są wysokie. Więc albo się będziesz musiał szarpnąć porządnie albo samemu spróbować zdobyć lepszy sprzęt na mocniejszych stworkach lub różnych questach. Co do kolegi: jestem zdziwiony, że 7-10 strzałów na full defie i ma red hp. W końcu Twoje skille nie są wcale wysokie. Niech potrenuje expiąc albo z kimś słabszym. Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() ja bylem kiedys w podobnej sytuacji wiec powiem ci jak ja robilem
szukalem jakiegos miejsca gdzie sa jakies slabe orki, orki warriory i spearmany oraz minotaury (zwykle), no i je lalem (ty masz calkiem calkiem skile to powinienes se dac rade ![]() ![]() pozdro all ![]() |
![]() |
![]() |