|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cado Frasi
Profesja: Sorcerer
Świat: Olympa
Poziom: 10
Poziom mag.: 1
|
![]() Ahem.
Na początku robiłem to tylko dla rozgrzewki przed następnymi fake'ami, ale jako że ten dział obumiera postanowiłem dorobić parę obrazków i dać tutaj. To mój drugi opublikowany fejk (nie licząc zapowiedzi). UWAGA! Fake zawiera tzw. humor "ynthelygentny". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do kontynuacji - zobaczymy, jak się spodoba to dalej będę robić a jak nie to wezmę się za coś innego (Nie mam outów, @!#@!)
|
![]() |
#2 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Graficznie: brak dodatków do trawy, rozpikselowany ogień i spiryt.
Humor/fabuła: osobiście rozśmieszyła mnie tylko akcja z Jozinem, choć i tak nie na tyle, żebym się zwijał ze śmiechu. Ogólnie? Kontynuuj, może coś z tego będzie.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Humor żalowy, rozciągnięty ogień i ta wylewana woda bez sensu :/
Nawet nie doczytałem do końca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() W sumie mnie rozśmieszyło nawet xd
Trochę za dużo kurw, chujów i pierdolenia (dawno warna nie miałem ;*) Ten pożar suxx Wrzućmy Borysa xD Rób dalej, zobaczymy.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Stan: Niegrający
Imię: Godne podziwu
Gildia: Zachwycająca
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
|
![]() Humor słabo się przentuje, z akcją jest podobnie, graficznie słabo.
Lepszy arsenał możesz ściągnąć stąd Narazie nie ma zbyt wiele do oceniania, więc się wstrzymam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2010
|
![]() Trochę roi się od przekleństw, ale humor ujdzie. Zainspirowane prawdziwymi zdarzeniami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chłopie opanuj się, rozumiem że przekleństwa dodają klimatu, ale bez przesady...
Grafika.... Tragicznie nie jest, dodaj dodatki, i przestań rozpixelowywać obiekty, obleśnie to wygląda. Aha, paint do sklejania, nie do efektów. Humor, może z 3 razy się uśmiałem. Fabuła, No ja żadnej nie widzę, ale zobaczymy co będzie dalej... 5/10
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2010
|
![]() hahah beka z Boryska
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() wykonanie takie sobie , ale humor fajny ;D no przynaimniej mi sie podobalo ;D hahah rob dalej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Co za shit
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2009
Imię: Cado Frasi
Świat: Olympa
Poziom: 10
Poziom mag.: 1
|
![]() Pomyślałem "A, zrobię wam na złość" i wrzuciłem drugą część...^^
Aha, i coś jeszcze - Gimp to zuo, nie używam go! Siv, nie, niestety nie zainspirowane prawdziwymi wydarzeniami. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() Następny part albo za dni kilka bo wyjeżdżam, albo wcale. I od razu mini konkurs bez nagród - co się stao Mietkowi?
![]() EdzioVonPedward HERE!!! Wykompe ci matkie! Ostatnio edytowany przez Rayspeed - 31-01-2010 o 11:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() O KUR... GENIALNE ! ;D kojarzy mi się to z takimi żulami i przygodami żuli czyli klimat znajomy, uwielbiam ich towarzystwo i ich historie... DOBO!
rób dalej , nie ma jakiś super efektów i nie ma outow itp. ale fabula i humor mi się podobają , nawet nazwa już wskazuje ze fajne! Czekam rób więcej jak narazie daje 9,5 / 10 ZAJEBIASZCZE!! dobrze ze troche mniej przeklenstw i dobrze ze dodajesz takie teksty fajne. Dodawaj tam jak najwiecej tekstow z gwary zulowskiej albo tej z nad wschodniej granicy ;D (tu sluze pomoca , dajesz mi pare zdan a ja ci je moge przerobic na zdania po naszemu ;D (mieszkam niedaleko granicy) ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Minoski mi się podobają. Na rly. Rób więcej ploz :< !!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() czyszczenie
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2010
Lokacja: kur... gdzie to było!?
Stan: Niegrający
Imię: J-D(DŻEJ-Di)
Gildia: ŁamiSzCzĘkI
Świat: 9mile
Poziom: 999
Skille: 999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Hahahaa, zapowiada się całkiem, ale to całkiem nieźle, coś w stylu "świat według kiepskich". Hmmm... co się mogło stać Mietkowi...
Strzelam, że upił się wodą z sedesu bo myślał że to taka odmiana Piwa, poszedł szukać kolegów, potknął się o źdźbło trawy i wpadł na kamień. Opcja druga: Cyklop go Zdreptał ![]() Ciekawy humorek prezentujesz, ale brakuje mi czegoś w stylu "AAAA Mietek się ku[iiii] iskrzy oblejcie go czymś ku[iiii] czym kolwiek!!!! <Stachu sika na Mietka>" ![]() ![]() ![]() ![]() Aha i dodaj jeszcze numerki do każdego dialogu żeby było wiadomo co kiedy kto mówi, wtedy będzie wygodniej to czytać. Ostatnio edytowany przez Kami-KAZEE - 31-01-2010 o 15:41. |
![]() |
![]() |