|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Zrobilem kilka fejkow i chcialbym wam je ZAPREZENTOWAC !
![]() Robione sa na podstawie screenow kolezanki, sam nie gram w tibie 1.20 lvl ![]() ![]() 2.Desintegrate ognisko (sorry za 2,1 a nie 1,2 ale.. tak wyszlo ![]() ![]() 3.Moja kolezanka zapytala czy ona pluje na tego orca chorego na cholere.. moze i tak ale dla mnie to taka zdeformowana blyskawica.. no coz =) ![]() 4.Specjalnie na jej prywatne zamowienie ![]() ![]() 5.Podobno moj najlepszy: ![]() I jednoczesnie chcialbym prosic o przyjecie do grupy artist. O ile tu ktos zagladnie z niej ![]() Aha jakby ktos chcial 1. w wiekszej formie to prosze ![]() ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 03-01-2005 o 21:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Troche DZIWNE ale może być.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
![]() |
![]() Nie zle ale ten pierwszy i zarazem ostatni fejk jest straszny ale mozesz sie w to pobawic zycze sukcesow.
P.S.Nie za wyraznie jest pokazane co sie stalo na drugim fejku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Hmm...jakieś takie dziwne troche. Nie za bardzo kumam, o co chodzi. No, ale może o to własnie chodzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Fajne to w końcu pierwsze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Dziekuje za wszystkie komentarze - dziwne ? Moze i tak gdyz sa one pamiatkowe troche +) Tak to moje pierwsze fejki. Mysle, ze w najblizszym czasie powstanie jakas historyjka =)
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 04-01-2005 o 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Mam morze niedaleko ! ;P
|
![]() Jak na pierwsze fake'i to nieźle. Może powiem ci to po raz drugi, ale : 1. Te fajerwerki są rozmazane... Ale i tak mam nadzieję że za tą krytykę nie urwą mi ręki ![]() 2. Lubię włazić w ognisko . Całe szczęście, że tylko w Tibi mi tak odbija 3. No pluje. No i co z tego ? 5 % uzna to za błyskawicę i dobrze 4. Moje próśby zostały wsyłuchane ![]() 5. Najlepsze . Co tu więcej gadać .. No, powodzenia w dalszym tworzeniu fejków ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() mmm..o co chodzi z chyba 4 fejkiem co jest ze to moja siostra??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Dziwne ? Nie! Nieczytelne? Tak!
Wykonanie moze byc, ale to jest nieczytelne. Wiem, rozmazane ma byc, ale np. na tym fake z 2 i 1 jest cos takiego, ze na srodku tez jest jej nick :/ Nie wiem czy to specjalnie. Wszystko dobrze poza tym. @up Sklonowali ja ...