|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Kontynuacja slamsika
Tu zamiszczajcie swoje trapy lub nie swoje trapy ważne żebyście zamiścili ![]() Przygotowanie ![]() A teraz wołanie smacznych noobkuw ![]() Pierwszy noobek ![]() ![]() Drugi noobek ![]() ![]() Teraz inna o wiele trudniejsza miejscuwka ![]() ![]() A teraz zdjęcie slamsika ![]() Comment's Pleaseee Ostatnio edytowany przez The Master Of Danubia - 30-01-2005 o 19:25. |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() spadaj zmutowany siurze.
Ty jestes n00b a oni to newbie. Taki trap to se w dupe wsadz bo zara by to rozwalili. Edit : cos mi sie wydaje ze to on zorganizowal... @Down : Popieram
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 30-01-2005 o 19:29. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() wy*******aj noobie *******ony!! TAKICH JAK TY TO POWINNI NA STARCIE BANOWAĆ!! A KAŻDY KTO BY TAK ROBIŁ TO JEST MOIM ZDANIEM ***ANYM NOOBEM ***EM I FRAJEREM KTÓRY GRAĆ NIE UMIE!! I NIE WIEM JAK TY SE W ŻYCIU PORADZISZ ... JA WSPÓŁCZUJE TWOJEJ RODZINIE DOWNIE!! (SORY ZA PRZEKLEŃSTWA ALE NIE LUBIE TAKICH ŚMIECI)
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Na polance pod drzewkiem =]
![]() |
![]() JAAAAAA ale spoxxxxxx jaaaaaaaaa <wali konia> , naucz mnie tak trapowac plxxxxxxxxxxxx
![]() ![]() You are the next fucking noob.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() świetne! Super extra! Nooby ***ane ****a!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Na polance pod drzewkiem =]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Centix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Resting In Peace
Świat: Secura
Poziom: 38
Skille: 20/23
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Cytuj:
Nie przesadziłeś trochę? On poprostu chciał się pobawić. Wyobraż sobie, że ty takie coś zrobiłeś żeby zaspokoic swoją potrzebę a tu nagle taki ktoś jak ty ci z ryjem wyskakóje i cie krytykóje... Weż się zastanów trochę zanim coś napiszesz... Pozdro... P.S On zrobił te ss'y żeby osłodzić ci tyłek...
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. Ostatnio edytowany przez Centix - 30-01-2005 o 19:38. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Przypominam że regulamin forum.tibia.pl zabrania wyzywania innych osub .
Więc kto tu powinien dostać bana na sam początek? |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() @up : ty ***u
@upup : Nie cierpimy n00bow.Przylacz sie do nas bo rozdajemy darmowe bilety na basen ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wyzywałem cię? Pisałem coś o tobie złego? Nie możesz napisać : Nie podoba mi się . Więc Ku**a nie udzielaj się dziecko PS.Ja wspułczuje twojej rodzinie jak mogą z takim (za pszeproszeniem ) hamem wytrzymać pod jednym dachem !? Grać nie umiem? Ja grałem w tibie kiedy ty srałeś w pieluchy ! @DOWN: Przypominam że to nie jest tibia tylko forum tibia.pl a w tym właśnie regulaminie tego forum nie ma nic o trapowaniu. Jedno mnie zastanawia czemu jakjeden gościu zamieścił w temacie filmik jak trapuje na rooku to on mniał same stosy pozytywnych komentarzy więc ja was nie rozumiam oczywiście nie wszystkich ale jakieś 90 % komentarzy jest negatywnych Ostatnio edytowany przez The Master Of Danubia - 30-01-2005 o 20:13. Powód: Literówka ;) |
|
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@:The Master Of Danubia: Przypominam , że regulamin tibii (jeśli nie przeczytałeś to to zrób) zabrania trapowania ludzi, poto właśnie zrobiono możliwość niszczenia przedmiotów. Więc kto powinien dostać bana?? |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @topic n00b...
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up-up-up
Hmm, też nie możesz go obrażać bo co on ci zrobił?? Nie możesz równiez go tak okrutnie krytykować bo z kąd możesz wiedzieć, może zrobił to z głupoty...(chociaż wątpie żeby w twoim poscie ujawniała sie jego głupota...)
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. Ostatnio edytowany przez Centix - 30-01-2005 o 19:58. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() @Autor
Trapowanie jest n00bish, nie rób tego więcej, albo się nie przyznawaj. @Albert & Stratoos Upomnienie plx? |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, też nie możesz go obrażać bo co on ci zrobił??
Nie możesz równiez go tak okrutnie krytykować bo z kąd możesz wiedzieć, może zrobił to z głupoty...(chociaż wątpie żeby w twoim poscie ujawniała sie jego głupota...)[/quote] Boli mnie to , że on jest moim rodakiem ... A z głupoty to on to napewno zrobił bo tylko debil tak robi... |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
No nie gadaj, że ty debil też nie jesteś wykłucając się o takie głupoty... P.S Ja się o to nie wykłucam tylko ratóje jego honor nazwanego przez ciebie n00bem....
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. Ostatnio edytowany przez Centix - 30-01-2005 o 20:04. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trapy stąły isę tak częste, że nawet przestąły mnie ruszać...
teraz gówno [za przeproszeniem] mogą zrobic traperzy, bo najzwyklejsza ronią można zniszczyc krzesło, beczkę, czy cokolwiek u zywane w trapie Ma to oczywiście swoje wady (Masa smieci n akazdym kroku) poza tym tylko obrona przed trapem (chodź nie całkowita)